Τι ισχύει με ΠΑΟΚ και Κυριάκο Παπαδόπουλο

Από thessports.gr:Αρκετή «σκόνη» σήκωσαν τα γερμανικά δημοσιεύματα και η ανακοίνωση του Αμβούργου που έδωσε άδεια στον Κυριάκο Παπαδόπουλο να προπονείται με τον... ΠΑΟΚ, μέχρι το τέλος του συμβολαίου του (εκπνέει με το τέλος της σεζόν).
Πηγή: thessports.gr
Τι ισχύει με ΠΑΟΚ και Κυριάκο Παπαδόπουλο

Η αλήθεια όμως είναι κάπως διαφορετική, αφού στον Δικέφαλο δεν φαίνεται να υφίσταται κανένα θέμα με τον άλλοτε διεθνή στόπερ.

Το Αμβούργο μπορεί να ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής θα προπονείται με τους «ασπρόμαυρους» επειδή κάποιος έκανε ανάλογο αίτημα στην γερμανική ομάδα.

Όπως είναι γνωστό το θέμα «έτρεξε» ο Ζήσης Βρύζας, που πλέον δραστηριοποιείται ως μάνατζερ.

Ωστόσο δεν υπάρχει πλέον κανένα θέμα, μιας και από τον Δικέφαλο το ξέκοψαν οριστικά. Με απόφαση της ομάδας (Σαββίδης και Φερέιρα), ο 28χρονος αμυντικός δεν θα κάνει προπονήσεις με τους «ασπρόμαυρους».

Είναι λογικό ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και το περιβάλλον του, να ήθελαν να προπονείται με την ομάδα να βρει ρυθμό, μιας και έχει να αγωνιστεί ουσιαστικά δυο χρόνια. Οι άνθρωποι του φαίνεται πως πίστευαν πως μέσα από τις προπονήσεις θα μπορούσε να κερδίσει ένα συμβόλαιο στους «ασπρόμαυρους».

Από την πλευρά του ο Αμπέλ Φερέιρα δεν είχε ιδέα και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αποπροσανατολιστεί η ομάδα του ενόψει play off, στα οποία ο ΠΑΟΚ πηγαίνει με στόχους. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Αμρ Ουάρντα που ενώ ανήκει στον Δικέφαλο, επιλέχθηκε να προπονείται μόνος του, για να μην διαταραχθεί το γκρουπ.

Συμπερασματικά, ζήτημα Κυριάκου Παπαδόπουλου δεν υπήρξε ποτέ. Ούτε για να προπονηθεί με τους «ασπρόμαυρους», πόσο μάλλον για να αποκτηθεί.

Διαβάστε ακόμη...