Τα νούμερα και η… αναγνώριση!

Από inpaok.com: Ο Δημήτρης Λημνιός συμπεριλήφθηκε στην λίστα της ισπανικής «AS» ως ένα εκ των κορυφαίων ταλέντων της Ευρώπης, όντας μάλιστα ο μοναδικός «εκπρόσωπος» της Super League σε αυτήν, και ο ένας από τους δυο Έλληνες (ο άλλος είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης της Βίλεμ).
Πηγή: inpaok.com
Τα νούμερα και η… αναγνώριση!

Φυσικά πρόκειται για μια σπουδαία αναγνώριση για τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, που διανύει την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, από άποψη αριθμών.

Λίγο πριν κλείσει τα 22 του χρόνια, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει καταφέρει να καταγράψει 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, συνεισφέροντας μάλιστα με έξι γκολ και ισάριθμες ασίστ, στην «ασπρόμαυρη» επίθεση.

Αυτά τα νούμερα αποτελούν ρεκόρ καριέρας για τον Δημήτρη Λημνιό, και θα έχει την ευκαιρία να τα... εμπλουτίσει, μιας και πιθανότατα οι ομάδες θα επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αμέσως προηγούμενη πιο επιτυχημένη του σεζόν ήταν και πάλι με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, την σεζόν του νταμπλ, την οποία και «έκλεισε» με τρία γκολ και πέντε ασίστ.

Η ιδιαιτέρως μεστή παρουσία του Βολιώτη εξτρέμ την φετινή σεζόν, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Ισπανούς που ως γνωστών τον παρομοίασαν με τον Χοακίν.

Διαβάστε ακόμη...