Αυτή είναι η Πότοκαρ! (vid)

Από inpaok.com:Κάτοικος Θεσσαλονίκης φαίνεται πως θα είναι από την νέα σεζόν η Σλοβένα ακραία, Μόνικα Πότοκαρ αφού απομένουν μόνο τα τυπικά για την απόκτηση της πρώην αθλήτριας του Παναθηναϊκού.
Πηγή: inpaok.com
Αυτή είναι η Πότοκαρ! (vid)

Μετά την Ευαγγελία Μερτέκη ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε ακόμη μία «ηχυρή» κίνηση με την απόκτηση της Πότοκαρ, οπού τα τελευταία χρόνια είναι μέλος των ομάδων που πρωταγωνιστούν στο γυναικείο βόλεϊ.

Με πλούσιο βιογραφικό και αρκετό άρωμα Ελλάδας η 32χρονη Σλοβένα θα ενισχύσει το «ασπρόμαυρο» ρόστερ. Ξεκίνησε την καριέρα της από την Σλοβενία συνέχισε στην Ιταλία, στην Ρουμανία ενώ την σεζόν 2016-17 βρέθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στον Πανναξιακό που όπως έχει δηλώσει η ίδια η Νάξος είναι από τους αγηπημένους της προορισμούς και δεν χάνει ευκαιρία να την επισκεφθεί!

Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον ΑΟ Θήρας, στην Ηλιούπολη ενώ την σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην πολωνική Βρότσλαβ, τέλος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα highlights της:

Διαβάστε ακόμη...