«Πρώτο μας μέλημα ήταν και είναι η υγεία των αθλητών...»

Από acpaok.gr: Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων της Volleyleague ανδρών σχετικά με το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος.
Πηγή: acpaok.gr
«Πρώτο μας μέλημα ήταν και είναι η υγεία των αθλητών...»

Στην οποία αποφασίστηκε η διεξαγωγή Final-4 πρωταθλήματος, μεταξύ των τεσσάρων πρώτων ομάδων του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής διάρκειας μέχρι την στιγμή της διακοπής λόγω της πανδημίας.

Σχετικά με την απόφαση της τηλεδιάσκεψης της ΕΣΑΠ, ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και εκπρόσωπος του Σωματείου στη συνεδρίαση, κ. Κώστας Παϊσιάδης δήλωσε σχετικά στο acpaok.gr:

«Ο ΠΑΟΚ διατήρησε από την αρχή μέχρι το τέλος, και στις δυο συνεδριάσεις, την πάγια θέση του περί διακοπής των πρωταθλημάτων. Το "όχι" του ΠΑΟΚ στη διεξαγωγή Final 4 μεταξύ των 4 πρώτων του βαθμολογικού πίνακα βασίζεται πάνω στη θέση του Σωματείου μας σχετικά με την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, καθώς πρώτο μας μέλημα είναι η υγεία των αθλητών. Ακόμη, στηρίζουμε αυτή τη θέση μας στο γεγονός πως πρέπει να σκεφτούμε και τα επόμενα πρωταθλήματα. Θέλουμε να ξεκινήσει η επόμενη αγωνιστική σεζόν με φυσιολογικές συνθήκες και όχι υπό την πίεση του χρόνου, -πότε θα τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, πότε θα κλείσουμε ρόστερ, πότε θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν-. Ακόμη, αυτή η απόφαση περί διεξαγωγής F4 προς τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα βάλει σε μεγάλη ταλαιπωρία την ίδια την ομάδα, η οποία θα πρέπει να παραμείνει στην Αθήνα για σχεδόν 10 ημέρες. Όσο για το "όχι" του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ... Ο ΠΑΟΚ, ως 2ος της βαθμολογίας, θα χάσει το πλεονέκτημα έδρας, που θα είχε στα ημιτελικά απέναντι στον αντίπαλό του, ο οποίος -με μειονέκτημα- έδρας θα παίξει στο ΟΑΚΑ».

Εν κατακλείδι, καταλήγουμε και πάλι σε μία διοργάνωση που θα κρίνει τίτλους, στην Αθήνα!

Ο ΠΑΟΚ, σε κάθε περίπτωση, θα κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά... Να διεκδικεί αυτό που του αναλογεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!

Διαβάστε ακόμη...