Σαν Σήμερα... Αήττητες με το απόλυτο των νικών! (pics)

Από acpaok.gr: Σαν Σήμερα, το 2011, η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ κερδίζει την Αίγινα με 2-0 και κατακτάει το πρωτάθλημα για έκτη συνεχή χρονιά και έβδομη στην ιστορία της ομάδας.
Πηγή: acpaok.gr
Σαν Σήμερα... Αήττητες με το απόλυτο των νικών! (pics)

Την περίοδο 2010-11 το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών έγινε για πρώτη φορά εννιαίο χωρίς ομίλους και συμμετείχαν 13 ομάδες. Τα κορίτσια του Βασίλη Παρασκευόπουλου επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά την δυναμική τους και κατάφεραν να κλείσουν την αυλαία του πρωταθλήματος αήττητες.

Οι «ασπρόμαυρες» μπροστά σε περίπου 300 φίλους του Δικεφάλου στο γήπεδο της Τριανδρίας, καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο με την Αδαμάκη να ανοίγει το σκορ στο 30' με δυνατό σουτ και δώδεκα λεπτά αργότερα μετά από ασίστ της τελευταίας η Παντελιάδου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-0.

Ο Δικέφαλος κατάφερε να κερδίσει και τα 24 παιχνίδια και να τελειώσει την σεζόν με 72 βαθμούς, 17 περισσότερους από τον δεύτερο Βόλο 2004, 101 τέρματα υπέρ και μόλις 9 κατά με την διαφορά των γκολ να ανεβαίνει στο +92.

Η φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε τρεις μέρες αργότερα στο Γήπεδο της Τούμπας στον εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφς, με τα κορίτσια του Δικεφάλου να γνωρίζουν τη αποθέωση από τον κόσμο του Δικεφάλου.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ στο νικηφόρο φινάλε στην Τριανδρία: Παπακωνσταντίνου, Μουρατίδου Ε. (80' Ασημώνη), Ντιμιτρίγεβιτς, Μουρατίδου Μ., Δημητρίου (65' Τσελέκογλου), Γκατζογιάννη, Αδαμάκη 1, Σπύρου, Βλασιάδου, Βαρδαλή, Παντελιάδου 1 (74' Αρβανιτάκη).

Δείτε τις σχετικές εικόνες ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...