Τα τυπικά για Μπότη - Ίντερ!

Κάτοικος Μιλάνου θα είναι από τη νέα σεζόν ο Νίκος Μπότης, καθώς τίποτα δεν δείχνει ικανό να "χαλάσει" τη μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στην Ίντερ.
Πηγή: paok24.com
Τα τυπικά για Μπότη - Ίντερ!


Πιο συγκεκριμένα, οι επαφές των "Νερατζούρι" με τον ΠΑΟΚ για τον 16χρονο τερματοφύλακα βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και όπως όλα δείχνουν απομένουν τα τυπικά για το τελικό deal, με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ να καρπώνεται ένα σημαντικό ποσό, που ενδεχομένως και να αγγίζει τις τις 700 ή τις 800 χιλιάδες ευρώ.

Το βέβαιο είναι πως στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θα υπάρχει όρος για ποσοστό μεταπώλησης στον ΠΑΟΚ στην περίπτωση που ο Μπότης πωληθεί από την Ίντερ τα επόμενα χρόνια, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μπόνους προς τους "ασπρόμαυρους" εφόσον ο ταλαντούχος γκολκίπερ προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα της Ίντερ.

Το σημαντικό της όλης υπόθεσης είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν πιάστηκε.. αδιάβαστος αλλά αντίθετα φρόντισε το περσινό καλοκαίρι να "δέσει" τον Μπότη με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, βλέποντας την εξέλιξή του αλλά και το ενδιαφέρον που έδειξαν πολλές ομάδες της Ιταλίας, μεταξύ αυτών η Ίντερ αλλά και οι Γιουβέντους, Μίλαν. Από την άλλη, ουδέποτε μέχρι στιγμής ο Δικέφαλος έχει "κόψει" τον δρόμο σε κάποιον ποδοσφαιριστή των ακαδημιών του, εφόσον βέβαια έχει δεχθεί πρόταση που τον ικανοποιεί οικονομικά.

Με την διαφαινόμενη πώληση του Μπότη, ανοίγει περισσότερο ο δρόμος για τον έτερο τερματοφύλακα της φετινής Κ17 και επίσης διεθνή, Δημήτρη Μοναστηρλή, ο οποίος εκτός του ότι είναι συνομήλικος... ισοϋψής με τον Μπότη (1,90), διαθέτει όλο το "πακέτο" για να εξελιχθεί σε έναν τερματοφύλακα πρώτης γραμμής για τον ΠΑΟΚ, τη στιγμή που στις "ασπρόμαυρες" ακαδημίες υπάρχουν και νεότεροι τερματοφύλακες υψηλού επιπέδου, ενώ εκτός του Συμεών Παπαδόπουλου που αποτελεί μέλος της "πρώτης" ομάδας, στην Κ19 υπάρχουν ακόμα οι - επίσης διεθνείς - Κώστας Μπαλωμένος και Χρήστος Ταλιχμανίδης.

Το βασικό ερώτημα βέβαια είναι το κατά πόσο ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει να "εκμεταλλεύεται" και να εμπιστεύεται περισσότερο τα παιδιά των ακαδημιών του σε επίπεδο "πρώτης" ομάδας, προκειμένου να δώσει ένα τεράστιο έξτρα κίνητρο στους ταλαντούχους παίκτες του να μην έχουν ως βασική τους προτεραιότητα την καριέρα στο εξωτερικό...

Διαβάστε ακόμη...