Σε πρώτο πλάνο ο Γιαννούλης

Από sdna.gr: Ιταλικά μεταγραφικά δημοσιεύματα με άρωμα... Ελλάδας. Τσιμίκας, Κούτρης και Γιαννούλης φιγουράρουν σε διάφορα σενάρια, με τους Ιταλούς να εστιάζουν ιδιαιτέρως στον αμυντικό του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Σε πρώτο πλάνο ο Γιαννούλης

Ο δημοσιογράφος της RAI Sport και ειδικός της ποδοσφαιρικής αγοράς, όπως τουλάχιστον τον χαρακτηρίζουν οι Ιταλοί, Ciro Venerato, μίλησε για τον Δημήτρη Γιαννούλη, τονίζοντας πως παραμένει στη λίστα της Νάπολι.

Όπως ανέφερε:«Μετά τον Τσιμίκα και τον Κούτρη, ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ, εμφανίζεται ως ένα από τα υποψήφια ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της Νάπολι από τον Ιανουάριο, μαζί με αυτά των συμπατριωτών του. Το όνομα του νεαρού μπακ παραμένει στην λίστα των 'μπλε'.

Το πρώτο όνομα στη λίστα εξακολουθεί να είναι αυτό του Έμερσον Παλμιέρι, αλλά υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός αφού η Γιουβέντους και η Ίντερ τον θέλουν δεδομένου ότι μοιάζει δύσκολη η συμφωνία με την Μπρέσια για τον Τονάλι. Ο Γιαννούλης δεν βρίσκεται μόνο στη λίστα των Ναπολιτάνων αφού υπάρχει ενδιαφέρον και από Αταλάντα, Ίντερ και Φιορεντίνα».

Παρά τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια και το... ντόρο που υπάρχει γύρω από το όνομά του Γιαννούλη, ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί στην παρούσα φάση από την Μονακό που προχώρησε και στην πρώτη της κρούση, όπως διαβάσατε στο σχετικό θέμα του SDNA!

Διαβάστε ακόμη...