«Το μόνο που κάνει ο Ολυμπιακός είναι να καθυστερεί την υπόθεση στο CAS»

Από sdna.gr: Ξεκάθαρη θέση πάνω σε συγκεκριμένα δημοσιεύματα πήραν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως όλα έγιναν βάση των ενεργειών τους καθώς επιθυμούν να επισπευσθεί η εκδίκαση στο CAS, κάνοντας 'επίθεση' στον Ολυμπιακό για τακτική κωλυσιεργίας.
Πηγή: sdna.gr
«Το μόνο που κάνει ο Ολυμπιακός είναι να καθυστερεί την υπόθεση στο CAS»

Η υπόθεση CAS 'σήκωσε' εξ αρχής μεγάλη συζήτηση και παραφιλολογία καθώς από την πρώτη στιγμή «αμφισβητήθηκε» στοχευμένα η πρόθεση των «ασπρόμαυρων» να προσφύγουν στο CAS για την περιβόητη υπόθεση με την Ξάνθη. Στη συνέχεια, η απόφαση να εκδικαστούν την ίδια μέρα και ώρα οι προσφυγές του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού αποτυπώθηκε -σύμφωνα πάντα με τους Θεσσαλονικείς- διαφορετικά και άκρως λανθασμένα σε μερίδα του Τύπου.

Εκείνο που ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και αφορά την συνεκδίκαση της υπόθεσης στο CAS είναι πως: «όλα έγιναν με βάση δικές μας ενέργειες» και αυτό γιατί στις τάξεις του Δικεφάλου επιθυμούν να επισπευσθεί η εκδίκαση και η απόφαση, από τη στιγμή που η Επιτροπή Εφέσεων δεν μπήκε ποτέ στην ουσία της υπόθεσης.

Όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς, ο μόνος προφανής σχεδιασμός του Ολυμπιακού ήταν η κωλυσιεργία και η καθυστέρηση ενώ θα πρέπει να τονιστεί πως δεν έχει χαθεί το δικαίωμα να κριθεί η παρέμβαση των «ερυθρόλευκων» απαράδεκτη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...