Το «αντίο» της Χαντάβα

Από inpaok.com: Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ η έμπειρη αθλήτρια.
Πηγή: inpaok.com
Το «αντίο» της Χαντάβα

Το δικό της «αντίο» με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, είπε στον ΠΑΟΚ η Εύα Χαντάβα που δεν θα συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως, όπως αποκάλυψε το INPAOK, η έμπειρη ακραία αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που της υπέβαλε ο Δικέφαλος, υποστηρίζοντας πως έχει καλύτερη οικονομικά πρόταση, την οποία και οι «ασπρόμαυροι» δεν είχαν την διάθεση να καλύψουν.

Ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΚ έτρεξε άμεσα τον σχεδιασμό του, κλείνοντας για την επόμενη σεζόν την Ευαγγελία Μερτέκη (δείτε εδώ).

Το «αντίο» της Χαντάβα:

«Δυστυχώς μερικές φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδιάζεις και πρέπει να παρθούν δύσκολες αποφάσεις. Μετά από δύο χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας με τον κύριο Αμοιρίδη και τον ΠΑΟΚ είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι δεν θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς, που μας υποστήριξαν σε αυτό το ταξίδι. Όλη η αγάπη που εισπράξαμε μας έκανα να αισθανθούμε ευλογημένοι σαν παίκτριες και σαν άνθρωποι.

Δυστυχώς λόγω του κορονοϊού δεν θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν και να και να παλέψουμε για τους στόχους μας. Είμαι περήφανη για την ομάδα και τις συμπαίκτριες μου, με τις οποίες περάσαμε καλές και κακές στιγμές μέσα στα γήπεδα.

Υ.Γ.: Θα μου λείψει ο ΠΑΟΚ. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά».

Διαβάστε ακόμη...