«Αν δεν τον ήξερα τον Ουάρντα, θα τον ήθελα»

Από inpaok.com: Ο Νίκος Ουσταμπασίδης πέρασε από τον ΠΑΟΚ ως βοηθός προπονητή του Γιώργου Γεωργιάδη. Μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε τόσο στον Δικέφαλο, όσο και στο θέμα του Ουάρντα.
Πηγή: inpaok.com
«Αν δεν τον ήξερα τον Ουάρντα, θα τον ήθελα»

Αρχικά είπε: «Νομίζω ότι δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να πω. Ο Ουάρντα έχει δείξει πολλά χαρίσματα, είναι ικανός αλλά σε ένα σύλλογο άλλοι πρέπει να κρίνουν γιατί δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Τα προσόντα και τις δυνατότητές του τα έχουμε δει όλοι. Ασφαλώς, όμως, για να είναι έξω από τον ΠΑΟΚ θα υπάρχουν κάποιοι λόγοι, εγώ σαν προπονητής θα τον ήθελα, καθαρά αγωνιστικά».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Παίζει ρόλο η διαχείριση, τα πρόσωπα. Ίσως στον Ατρόμητο ήταν κατάλληλες οι συνθήκες. Δεν ξέρουμε, επίσης, σε τι κατάσταση ήταν ο ίδιος. Οι παίκτες από αφρικανικές χώρες είναι ιδιαίτεροι και παίζει ρόλο και το περιβάλλον. Ίσως την δεδομένη στιγμή να μην υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ. Αν δεν τον ξέρω τον θέλω, αλλά είναι μία συνταγή που δεν έχει πετύχει».

Για την νέα αλλαγή τεχνικού διευθυντή που επίκειται στον ΠΑΟΚ: «Σας έχω πει πολλές φορές, ότι δεν είμαι υπέρ των πολλών αλλαγών. Ο σύλλογος πρέπει να έχει μία φιλοσοφία που χαράζει αυτός που έχει τα ηνία της ομάδας και οι από κάτω πρέπει να υπακούν το πλάνο. Ειδικά στη θέση του τεχνικού διευθυντή οι πολλές αλλαγές δεν βοηθούν. Σε ένα χρόνο ο οποιοσδήποτε δεν μπορεί να παράξει έργο. Ειδικά στον ΠΑΟΚ, ένα κλαμπ μεγάλο, με τεράστιες ευθύνες, πρέπει να δίνετε χρόνος. Ο ΠΑΟΚ, πλέον, είναι σε διαφορετικό επίπεδο και θα πρέπει όλοι να ανταποκριθούν σε αυτό».

Διαβάστε ακόμη...