Όπως θέλουν τα γυρίζουν!

Από paok24.com:Έκαναν τα πάντα για να βγουν πρωταθλητές στα χαρτιά, αλλά για το Champions League το... συζητάνε.
Πηγή: paok24.com
Όπως θέλουν τα γυρίζουν!

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να στεφθεί πρωταθλητής στα χαρτιά στην πολύωρη τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ την Τρίτη έπεσε στο κενό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τους δεν συγκέντρωσαν 8 ψήφους υπέρ της πρότασης που κατέθεσαν για την ολοκλήρωση της σεζόν εκτός γηπέδων και τους ίδιους να παίρνουν τον τίτλο επειδή ήταν πρώτοι τη στιγμή της διακοπής.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η στάση των «ερυθρολεύκων» σχετικά με την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Champions League.

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων εμφανίστηκε θετική στο να πάρει τον τίτλο ο Ολυμπιακός, αλλά ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους» να συμμετέχουν στο Champions League της νέας σεζόν, με τον εκπρόσωπο των Πειραιωτών να μην δεσμεύεται αρχικά να το κάνει, αλλά μετά από μία διακοπή της τηλεδιάσκεψης, να λέει ότι όντως ο σύλλογος θα λάβει μέρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση εάν ανακηρυχτούν πρωταθλητές στα χαρτιά.

Όταν όμως ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ ρώτησε εάν ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος στο Champions League χωρίς να αναδειχτεί πρωταθλητής, εκεί οι «ερυθρόλευκοι» άλλαξαν... ρότα και είπαν ότι θα το σκεφτούν!

Φυσικά, η στάση αυτή του Ολυμπιακού δείχνει με ποιον τρόπο οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να... προσεγγίσουν τις ψήφους των ομάδων ώστε να πάρουν τον τίτλο στα χαρτιά!

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια επιλέγει να μην αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, βάζοντας ως πρόσχημα το γεγονός ότι δεν έχει την απαιτούμενη έδρα για να το κάνει, αλλά φυσικά επιλέγει να συμμετέχει σε χαμηλότερης δυναμικότητας διοργανώσεις, ώστε να... πλασάρει καλύτερα τις επιτυχίες εκτός συνόρων στους φιλάθλους του.

Διαβάστε ακόμη...