Προετοιμασία εντός Ελλάδας!

Από paok24.com: ΠΑΟΚ για Πήλιο ή Καρπενήσι μέσα στον Ιουλίο
Πηγή: paok24.com
Προετοιμασία εντός Ελλάδας!

Τα νέα δεδομένα για το φετινό καλοκαίρι

Είναι άλλη μία απόδειξη ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα. Όπως όλα δείχνουν μετά από πολλά-πολλά χρόνια, ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του επί ελληνικού εδάφους.

Είναι γνωστό ότι η ΠΑΕ είχε κλείσει το αθλητικό κέντρο του Χορστ στην Ολλανδία για διάφορες ημερομηνίες μέσα στον Ιούλιο σε σχέση πάντα και με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας. Μετά από όσα έχουν γίνει με τον κορονοϊό όμως και αφού κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν τότε θα επιτρέπονται ή όχι τα ταξίδια, εντός ομάδας ετοιμάστηκαν για το plan B.

Κάπως έτσι και ενόψει των επόμενων μηνών, έχουν εικόνα από τα αθλητικά κέντρα στο Καρπενήσι αλλά και στο Πήλιο (φωτό), έτσι ώστε εκεί να πραγματοποιηθεί το φετινό βασικό στάδιο προετοιμασίας, όποτε και αν γίνει, όσο και αν διαρκέσει. Βάσει όλων των σεναρίων, είτε γίνουν τα πλέι οφ, είτε όχι, ο ΠΑΟΚ θα ετοιμαστεί για τη νέα σεζόν κάποιο διάστημα μέσα στον Ιούλιο. Αυτή η προετοιμασία θα γίνει είτε στο Πήλιο, είτε πιο νότια στο Καρπενήσι και εκεί θα γίνουν τα απαραίτητα φιλικά με άλλες ελληνικές ομάδες.

Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη...