«Ένιωθα ότι θα σκοράρω στον τελικό!»

Από inpaok.com: O Πέντρο Ενρίκε είναι ο άνθρωπος που με το γκολ που πέτυχε έδωσε στον ΠΑΟΚ το Κύπελλο της σεζόν 2016-2017.
Πηγή: inpaok.com
«Ένιωθα ότι θα σκοράρω στον τελικό!»

Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο τρόπαιο της εποχής Σαββίδη, ενώ ήταν το πρώτο από τα τρία συνεχόμενο Κύπελλα που κατέκτησε ο Δικέφαλος κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ενρίκε είχε περάσει στο 73ο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και έμελλε να είναι αυτός που θα έδινε το τρόπαιο στον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε στο INPAOK για εκείνο τον τελικό της 6ης Μαΐου του 2017, που όπως τονίζει δεν θα τον ξεχάσει ποτέ του

Αναλυτικά όσα είπε:

Όταν ο Βλάνταν Ίβιτς σου είπε: «Πέντρο μπαίνεις» πίστευες ότι θα σκοράρεις το γκολ που θα δώσει στον ΠΑΟΚ το τρόπαιο;

«Θυμάμαι πολύ καλά τα πάντα. Ο Ίβιτς με είχε εμψυχώσει πολύ όσο ήμουν στην πλάγια γραμμή. Ήταν ένα δύσκολο και κλειστό παιχνίδι. Φυσικά πίστευα και ένιωθα ότι θα σκοράρω και έτσι και έγινε κιόλας».

Ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις μόλις είδες τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα;

«Μόλις σκόραρα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι ήθελα να πανηγυρίσω με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ! Πάντα το έκανα αυτό βέβαια, αλλά εκείνο το γκολ ήταν διαφορετικό. Μετά αμέσως με αγκάλιασαν οι συμπαίκτες μου και θυμάμαι τον Λέο Μάτος να μου λέει: «Πέντρο συγκεντρώσου ακόμα δεν τελείωσε τίποτα». Ήταν αυτός που μας έκανε όλους να συγκεντρωθούμε και πάλι στον αγώνα».

Όταν σκέφτεσαι αυτόν τον τελικό και αυτό το γκολ τι συναισθήματα έχεις; Τι σκέψεις;

«Αυτό το γκολ και αυτός ο τελικός είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Είναι ξεχωριστά για μένα, αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κερδίσει τίτλο για πολλά χρόνια. Όσον αφορά εμένα δεν είχα σκοράρει ποτέ σε τελικό. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω αυτή τη στιγμή, όπως πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Είναι το πιο σημαντικό γκολ στην καριέρα σου ε;

«Έχω σκοράρει αρκετά σημαντικά γκολ ναι, αλλά αυτό το γκολ ναι είναι το πιο σημαντικό που έχω πετύχει και δεν πρόκειται ποτέ να το ξεχάσω».

Διαβάστε ακόμη...