«Πρέπει να προσαρμοστούμε στην νέα πραγματικότητα»

Από thessports.gr: Στην πολωνική ιστοσελίδα gol24 μίλησε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ κάνοντας μια αναδρομή στην καριέρα του και σκιαγραφόντας την σχέση του με τον Πάμπλο Γκαρσία.
Πηγή: thessports.gr
«Πρέπει να προσαρμοστούμε στην νέα πραγματικότητα»

Ο Πολωνός συνεργάτης του Γκαρσία την Κ19 του Δικεφάλου αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του Ουρουγουανού κόουτς και στο ενδεχόμενο να γίνει προπονητής της μεγάλης ομάδας στον μέλλον.

Αρχικά ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ είπε:

"Στον ΠΑΟΚ η ομάδα Κ19 είναι η πιο άμεση στην ομάδα ανδρών και είναι σημαντική. Πολλά παιδιά από την ομάδα μας έχουν δυνατότητες για να κάνουν το βήμα και εμείς με τον Πάμπλο Γκαρσία τους προετοιμάζουμε για αυτό. Έχουμε ακόμα αρκετούς αγώνες μπροστά μας για το πρωτάθλημα και σκεφτόμαστε το μέλλον. Ανυπομονούμε να σταματήσει όλο αυτό με τον κορονοϊό και να επιστρέψουμε στην δράση. Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα μπορούν να το αντέξουν".

Για το πώς ταιριάζει με τον Πάμπλο Γκαρσία: "Έπαιξα με τον Πάμπλο μαζί στον ΠΑΟΚ και γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Είμαι ήρεμος, είναι εκρηκτικός, παρορμητικός και συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Προς το παρόν αποκτά εμπειρία και στον ΠΑΟΚ θεωρείται θρύλος. Οι οπαδοί έχουν... σχέδια για αυτόν, οπότε δεν αποκλείεται ότι θα γίνει κάποια στιγμή προπονητής της μεγάλης ομάδας στο μέλλον. Ίσως με πάρει μαζί του εκεί".

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες στην Ελλάδα ελέω κορονοϊού: "Όλος ο κόσμος το αισθάνεται. Στην Ελλάδα υπάρχει μια συζήτηση για την επανέναρξη της σεζόν, αλλά κάποιος πρέπει να πάρει την απόφαση. Οι απώλειες είναι τεράστιες, αλλά δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια για να ξαναπαιξουμε. Πρέπει να προσαρμοστούμε στην νέα πραγματικότητα".

Για το αν νιώθει περισσότερο Πολωνός ή Έλληνας: "Χάρη στην μεταγραφή του Κάρολ Σφιντέρσκι από την Γιαγκελόνια στον ΠΑΟΚ, ορισμένοι Έλληνες θυμήθηκαν ότι είμαι Πολωνός! Είμαι πολύ κοντά στην Ελλάδα, είχα μια όμορφη περιπέτεια ως παίκτης εδώ, με εμφανίσεις σε ευρωπαϊκά κύπελλα και χάρη στις εμφανίσεις μου εδώ, έπαιξα και στην εθνική ομάδα. Τώρα συνεχίζω εδώ ως προπονητής, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω τις ρίζες μου".

Διαβάστε ακόμη...