Περιμένει τον ΠΑΟΚ η Χαντάβα

Για τον ΠΑΟΚ αλλά και το συμβόλαιό της το οποίο λήγει τον επόμενο μήνα μίλησε η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, Εύα Χαντάβα, η οποία τόνισε ότι περιμένει τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το θέμα της ανανέωσής του.
Πηγή: inpaok.com
Περιμένει τον ΠΑΟΚ η Χαντάβα

Όσα είπε:

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον ΠΑΟΚ. Ακόμα δεν έχει βγει απόφαση για τη σεζόν οπότε και η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει συζητήσεις με κανέναν για του χρόνου. Ο πρώτος γύρος δεν ήταν καθόλου καλός, χάσαμε όλα τα ντέρμπι. Η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλύτερα στον δεύτερο γύρο και στο τέλος με Θέτιδα και Μαρκόπουλο εάν κερδίζαμε θα μπαίναμε τετράδα.

Εκεί σταμάτησαν τα πρωταθλήματα και πλέον είμαστε πέμπτοι. Ο Ολυμπιακός για πάρα πολλά χρόνια έχει τον ίδιο κορμό και οι παίκτριες μεταξύ τους γνωρίζονται. Οι ομάδες αποφασίζουν ανάλογα με το μπάτζετ εάν θα μπορέσουν να χτίσουν μία δυνατή ομάδα. Για μένα προτεραιότητα είναι ο ΠΑΟΚ.

Η συνεργασία μας έως τώρα είναι εξαιρετική. Απλά περιμένω και ‘γώ να μιλήσω μαζί τους και πιστεύω ότι μέσα στον Μάιο θα γίνουν κάποιες συναντήσεις. Πολλές παίκτριες έχουν προτάσεις απ’ το εξωτερικό. Το θέμα είναι εάν είσαι ευχαριστημένη από αυτό που έχεις τώρα. Είμαι πολύ καλά στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε ακόμη...