Τσιρίλο: «Ξεχωρίζουν οι Τσιμίκας – Γιαννούλης και Λημνιός»

Από sdna.gr: Για τους νεαρούς που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα της Super League μίλησε ο Μπρούνο Τσιρίλο, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να αποθεώνει τους, Τσιμίκα, Γιαννούλη και Λημνιό.
Πηγή: sdna.gr
Τσιρίλο: «Ξεχωρίζουν οι Τσιμίκας – Γιαννούλης και Λημνιός»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα αναφορικά με τους νεαρούς παίκτες που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα της Super League, αποθεώνοντας τους Τσιμίκα, Γιαννούλη και Λημνιό.

Χαρακτηριστικά ο Μπρούνο Τσιρίλο σημείωσε πως: «Πιστεύω πως το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια έχει φέρει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές νέων παικτών, οι οποίοι έχουν προσελκύσει την προσοχή σημαντικών συλλόγων.

Ένας είναι σίγουρα ο Τσιμίκας του Ολυμπιακού, εδώ και αρκετό καιρό τα πηγαίνει πολύ καλά, κάτι που έδειξε ακόμα και σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Έχει δείξει ότι εξακολουθεί να έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης, παρά το γεγονός πως έχει ήδη κάνει ντεμπούτο στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να τα πάει πάρα πολύ καλά στην Ιταλία, είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ. Έχει γεννηθεί το 1995 και είναι μέλος της Εθνικής ομάδας, ενώ έχει αγωνιστεί και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει καλά στην Serie A.

O επόμενος παίκτης που μου αρέσει πολύ και τον παρακολουθώ εδώ και καιρό είναι ο Δημήτρης Λημνιός, που επίσης αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Είναι νεότερος (γεννημένος το 1998) και έχει πραγματικά ενδιαφέρον η περίπτωση του. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ποιοτικό εξτρέμ που βρίσκει τρόπο τόσο να σκοράρει, όσο και να δώσει ασίστ. Έχει ήδη κάνει συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας, ενώ έχει και βραζιλιάνικες ρίζες».

Διαβάστε ακόμη...