Βρύζας: « Το σύστημα το ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης»

Από paok24.com: Όσα κατέθεσε το 2014 ο Βρύζας για την ΕΠΟ του Σαρρή και χρησιμοποιήθηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας
Πηγή: paok24.com
Βρύζας: « Το σύστημα το ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης»


Όλο και πιο πολλά στοιχεία της εισήγησης Σπανού έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Μέσα στην εισήγησή της η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας αναφέρεται και στην κατάθεση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα, στον αντιεισαγγελέα Κορέα, στις 27/3/2014. Η κ. Σπανού επέλεξε συγκεκριμένο κομμάτι της κατάθεσης αυτής και το επικαλείται στην εισήγησή της ως ένα από τα στοιχεία που την στηρίζουν.

Διαβάστε μέσα από το PAOK24 τι γράφει η κ. Σπανού...

«...Ενώ ο διατελέσας ως πρόεδρος της ομάδας του ΠΑΟΚ έως τον Αύγουστο του 2014 Ζήσης Βρύζας, στην από 27/3/2014 ένορκη εξέτασή του ενώπιον του Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών Αριστείδη Κορέα, ανέφερε ότι: «Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές. Το ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος εντάσσεται σε αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής...».

Και συνεχίζει: «...Η αίσθησή μας ότι η συμπεριφορά της ΚΕΔ είναι ευνοϊκή για τον Ολυμπιακό, διότι κάθε διαιτητής που ευνοεί τον Ολυμπιακό επιβραβεύεται, ενώ σε αντίθεση περίπτωση που κατά την άποψη του Ολυμπιακού ευνοείται ο ΠΑΟΚ, τότε με σχετική ευκολία τιμωρούνται οι διαιτητές αυστηρά. Αίσθηση και εκτίμησή μας είναι και υπάρχει και στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι υπάρχουν ομάδες Α΄ κατηγορίας οι οποίες έχουν σχέσεις εξάρτησης από την ομάδα του Ολυμπιακού. Αυτό μπορεί να συμβαίνει με αγοραπωλησίες παικτών ή με παραχωρήσεις δανεικών ποδοσφαιριστών από την πλευρά του Ολυμπιακού και με τον τρόπο αυτό να διαταράσσεται ο υγιής ανταγωνισμός».

Διαβάστε ακόμη...