Μόνο δυο δόσεις πλήρωσε η Αλ Ιτιχάντ για Πρίγιοβιτς!

Από thessports.gr: Εδώ και λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ κατήγγειλε στην FIFA την Αλ Ιτιχάντ για αθέτηση συμφωνίας σχετικά με την μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ωστόσο σήμερα μέσα από δημοσιεύματα σερβικών ΜΜΕ αποκαλύπτεται η στάση της ομάδας από την Σαουδική Αραβία αλλά και η διαταγή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.
Πηγή: thessports.gr
Μόνο δυο δόσεις πλήρωσε η Αλ Ιτιχάντ για Πρίγιοβιτς!

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της FIFA αντέδρασε γρήγορα στην προσφυγή του Δικεφάλου και απάντησε, αφού έλαβε όλα τα σχετικά έγγραφα που δείχνουν την αθέτηση της συμφωνίας, στέλνοντας άμεσα διαταγή προς την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να πληρώσει το ποσό που εναπομείναν χρέος προς τον ΠΑΟΚ εντός 45 ημερών και μέσα σε αυτό το διάστημα οι δυο σύλλογοι να μπορέσουν να βρουν μια “χρυσή τομή” με νέο διακανονισμό.

Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ από την πλευράς απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο και ζήτησε να πληρωθεί το ποσό που μένει για την μεταγραφή του Πρίγιοβιτς, που σύμφωνα με τα όσα γράφονται πληροφορίες είναι το μισό της αποζημίωσης, ήτοι 5.000.000 ευρώ!

Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν ότι η Αλ Ιτιχάντ έχει πληρώσει μόλις δυο δόσεις (από 2.500.000 ευρώ η μια) στον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του “Πρίγιο” και από την πλευρά τους στον Δικέφαλο περιμένουν ακόμα 5.000.000 ευρώ!

Σε ότι αφορά τον ίδιο τον παίκτη, έχει να πάρει δόσεις από το συμβόλαιο του εδώ και αρκετούς μήνες για αυτό έχει το δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος.

Διαβάστε ακόμη...