«Εύλογο να ελεγχθεί ο Βρυώνης…»

Από paok24.com: Γιατί άραγε ο Γεράσιμος Βρυώνης πήρε εντελώς διαφορετική απόφαση σε δύο παρόμοιες δικαστικές περιπτώσεις
Πηγή: paok24.com
«Εύλογο να ελεγχθεί ο Βρυώνης…»


Λίγη ώρα πριν ενημερωθήκατε για τις επιπρόσθετες νομικές ενέργειεςστις οποίες προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για κάτι πολύ παράδοξο που συνέβη στην Επιτροπή Εφέσεων. Πρωταγωνιστής σε αυτές τις διαφορετικές αποφάσεις, το μέλος της Επιτροπής Εφέσεων Γεράσιμος Βρυώνης.

Θυμίζουμε ότι οι υποθέσεις είναι δύο. Ο Ολυμπιακός κατά του ΠΑΟΚ και η Ιεράπετρα κατά του Ιαλυσού. Ενώ λοιπόν για τη δεύτερη υπόθεση η τριμελής σύνθεση της Εφέσεων στην οποία μετείχε ο κ. Βρυώνης αποφάσισε ότι σε πειθαρχική υπόθεση δεν επιτρέπεται η πρόσθετη παρέμβαση μίας πλευράς έναντι κάποια άλλης, την ίδια ακριβώς ημέρα για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, μία άλλη τριάδα δικαστών στην οποία μετείχε κανονικά ο Γεράσιμος Βρυώνης, αποφάσισε το ακριβώς αντίθετο και έδωσε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να παρέμβει, κάτι που θυμίζουμε ότι του είχε στερήσει και το Πρωτοβάθμιο Όργανο της Λίγκας.

Για το παράδοξο και... περίεργο της διαφορετικής απόφασης σε δύο παρόμοια διαδικαστικά θέματα, έγινε και η αναφορά του ΠΑΟΚ στον Άρειο Πάγο.

Το PAOK24 επικοινώνησε με τον νομικό Τάκη Μπαλτάκο που μας δήλωσε το εξής απλό και αυτονόητο: «Θα πρέπει να ελεγχθούν προσεκτικά και οι δύο αποφάσεις, να γίνει αντιπαραβολή. Αν πράγματι ο κ. Βρυώνης έχει εκφράσει διαμετρικά αντίθετη άποψη στις δύο υποθέσεις, τότε είναι εύλογο να ελεγχθεί από τον Άρειο Πάγο».

Διαβάστε ακόμη...