Oι "πρωταθλητές" περιμένουν τη σειρά τους!

Από toumbalibreclub44.blogspot.com: Δεκατρία χρόνια εχει την ευθυνη ολων των υποδομων του Δικεφάλου ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος,που η γνωμη και η αποψη του για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος από την Κ-19 εχει βαρυνουσα σημασια οταν αναφερει πως ..."
Πηγή: toumbalibreclub44.blogspot.com
Oι "πρωταθλητές" περιμένουν τη σειρά τους!

λίγες ομάδες θα καταφέρουν στο μέλλον να παρουσιάσουν αντίστοιχη επιτυχία. Κι αν πούμε ότι πέρσι είχαμε μια δομημένη ομάδα με τη φουρνιά παικτών γεννηθέντων το 2000, φέτος είχαμε την ίδια διάκριση αγωνιζόμενοι με παίκτες μικρότερης ηλικίας. Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία, ωστόσο δεν θα κουραστώ να λέω ότι πρωτάθλημα για εμάς θα είναι οταν οι μικροι μας παίξουν στην πρώτη ομάδα"...,

ενω ο προπονητης των Νεων Παμπλο Γκαρσια,στο παρελθον δηλωσε..."Εγώ θέλω να βλέπω στην τηλεόραση δικά μας παιδιά...Οι παίκτες κάνουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα για να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά...Σε όλη την Ελλάδα πρέπει να δοθεί περισσότερη σημασία.Το πιο σημαντικό είναι να βλέπουμε Έλληνες παίκτες στην πρώτη ομάδα... να δίνουν περισσότερες ευκαιρίες στους πιτσιρικάδες..."

Εξισου μεγαλη σημασια εχουν οι δηλωσεις του νεαρου κεντρικου αμυντικου του ΠΑΟΚ Γιάννη Μιχαηλίδη μέλους(και αρχηγου)της πρωταθλήτριας ομάδας Κ19 του «Δικεφάλου» και με συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, που αναφερομενος στο ντεμπούτο του, την αγάπη για τον «Δικέφαλο»,το μέλλον του,τα όνειρα που κάνει με την «ασπρόμαυρη» φανέλα και το τι σημαίνει για τον ίδιο να παίζει στον ΠΑΟΚ,ειπε...

"τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα γιατί οι κοντινοί μου ξέρουν τι νιώθω γι' αυτή την ομάδα, το ότι συγκινήθηκα στα αποδυτήρια, ήταν γιατι από πέντε χρονών έχω διαρκείας στον ΠΑΟΚ και αυτούς που πλήρωνα για να δω - τους έχω πλέον συμπαίκτες μου...για εμένα είναι είδωλο ο Αντρέ,είναι δάσκαλος και παίρνω καθημερινά μαθήματα, όλοι με έχουν βοηθήσει πολύ,ακόμη και ο Βαρέλα, ο Κρέσπο, ο Ίνγκασον και ο Μιχάι, με έχουν βοηθήσει πολύ να βελτιωθώ"...

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εχει επενδυσει ηδη πανω απο 15.000.000€ στις ακαδημίες του Δικεφάλου που θεωρούνται εφάμιλλες μεγάλων ευρωπαικών συλλόγων ενώ εχει ηδη αναπτυχθει ένα τεράστιο δίκτυο με συνεργαζόμενες ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Γερμανία, την Αυστραλία και άλλες χώρες του κόσμου,με το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες να αποδεικνύεται από τις διακρίσεις των τμημάτων όλων των ηλικιών σε μεγάλα ευρωπαϊκά τουρνουά αλλα και την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων με τον Δικέφαλο να είναι ο απόλυτα κυρίαρχος εδω και πολλα χρονια.

Ο στόχος ξεκάθαρα παντα ηταν η προετοιμασία των νεαρών παικτών να στελεχώσουν(παντα συνδυάζοντας την ποδοσφαιρική ποιότητα με την κατάλληλη προσωπικότητα των παιδιων), την επαγγελματική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αυτη λοιπον την "χρυση" φουρνια,καλειται να αξιοποιησει-με τον καλυτερο τροπο-ο επικεφαλής του αγωνιστικού σχεδιασμού Αμπέλ Φερέιρα,καθως απο την διοικηση(οικογενεια Σαββιδη),η γραμμη ειναι... εξορθολογισμος και αυταρκεια(σιγουρα και λογω FFP),συνεπως πρακτικά η προώθηση πιτσιρικάδων στο ρόστερ της επόμενης σεζόν,ειναι μονοδρομος...

Σε πρωτη φαση,οπως ολα δειχνουν αυτοι που εχουν κλειδωσει στο ροστερ της επομενης χρονιας ειναι ...Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας και ο πιτσιρικάς φορ Τζόλης(με καταπληκτικες εμφανισεις στο φετινο πρωταθλημα νεων),ενω φαβορί να γίνει τέταρτος είναι ο Γαϊτανίδης,που άφησε στην περυσινή προετοιμασία.εξαιρετικες εντυπώσεις.

Και καπου εδω μπαινει το θεμα των υπολοιπων δανεικων,με πρωτη σκεψη να παρουν ολοι μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, όποτε και αν γίνει αυτή.

Λύρατζης, Τσαούσης διεκδικούν μια θέση (θα εξαρτηθουν ολα απο τις εξελιξεις στην πώληση Γιαννούλη ίσως μεινουν και οι δύο),στα χαφ Χατζηστραβός και Μπαλογιάννης, εκαναν καλες χρονιες σε Αρτα και Βολο, δύσκολα τα πραγματα για τον Διαμαντη (στους στόπερ υπαρχει συνωστισμος με Βαρελα,Ιγκασον,Κρεσπο,αλλα και Μιχηλιδη,Μιχάι, Μιχόγεβιτς),ενω υπαρχει και ο φετινος 3ος τερματοφυλακας Συμεων Παπαδοπουλος,αλλα και οι Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης και Γιώργος Δούμτσης που έχουν την δυνατοτητα να κάνουν σμπαράλια καθε άμυνα.

Διαβάστε ακόμη...