“Ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει προπονητικό κέντρο στην Ολλανδία, αλλά…”

Από sfina.gr: Το χάος και η αβεβαιότητα κυριαρχούν στον κόσμο του ποδοσφαίρου και η παγκόσμια βιομηχανία ψυχαγωγίας δέχεται απανωτά χτυπήματα από την κρίση του κορονοϊού.
Πηγή: sfina.gr
“Ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει προπονητικό κέντρο στην Ολλανδία, αλλά…”

Ως ατζέντης ο Αταλάι Μουτλού βρίσκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου για περισσότερες από δύο δεκαετίες και φοβάται ότι μπορεί να χρειαστούν ίσως και τρία χρόνια για να αποκατασταθεί η οικονομική κατάσταση των ομάδων!

«Αυτή είναι κανονικά η... χρυσή μου περίοδος, οι πιο πολυάσχολοι μήνες μου. Βοηθάω δεκάδες συλλόγους και οργανώνω τα προπονητικά τους κέντρα στην Ολλανδία. ΠΑΟΚ Αλάνιασπορ, Σίβασπορ, Mακάμπι Τελ Αβίβ, Μακάμπι Χάιφα ήταν έτοιμοι να έρθουν εδώ, αλλά πλέον τίποτα δεν είναι σίγουρο. Τώρα μιλώ κυρίως με ξενοδοχεία, ακυρώνοντας πτήσεις. Το τηλέφωνό μου συνήθως χτυπάει πενήντα ή εξήντα φορές την ημέρα, αλλά πλέον πιστεύω ότι είναι... σπασμένο", είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ιστοσελίδα destentor.nl ο Μουτλού.

"Αυτή η κρίση της κορονοϊού θα μας στοιχειώσει για τα επόμενα χρόνια. Νομίζω ότι όλη αυτή η κατάσταση θα εξομαλυνθεί σε 2-3 χρόνια. Ξένες ποδοσφαιρικές ομάδες σε προπονητικά κέντρα στην Ολλανδία, δεν βλέπω να έρχονται... σύντομα", κατέληξε ο Τούρκος ατζέντης.

Διαβάστε ακόμη...