«Έχει ο καιρός γυρίσματα!»

Από inpaok.com:Η βόμβα... έσκασε! Το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Παναγιώτα Σπανού δημοσίευσε εισήγηση στην οποία αναφέρει πως ο Ολυμπιακός πρέπει να υποβιβαστεί.
Πηγή: inpaok.com
«Έχει ο καιρός γυρίσματα!»

Τα νομικά θέματα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και το INPAOK επικοινώνησε με τον γνωστό νομικό, Τάκη Μπαλτάκο για να δώσε σε όλο τον κόσμο να καταλάβει με απλά λόγια τι σημαίνει η εισήγηση της εν λόγω επιτροπής.

Ο κύριος Μπαλτάκος δέχθηκε να μιλήσει και μεταξύ άλλων σημείωσε πως... έχει ο καιρός γυρίσματα!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχει ο καιρός γυρίσματα... Η δημοσίευση της εισήγησης της ανακρίτριας κυρίας Σπανού δημιουργεί την αίσθηση ότι κάτι πάρα πολύ βαρύ και επικίνδυνο υπάρχει για τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο και λέω ότι αυτά που αναφέρει είναι βαριά, γιατί σε αυτή τη διαδικασία δεν απαιτείται απόδειξη. Απαιτούνται αποχρώσεις, δηλαδή σοβαρές ενδείξεις. Αυτή η υπόθεση δικάζεται στο ποινικό δικαστήριο. Για να γίνει δίκη στο ποινικό πρέπει να υπάρχει βούλευμα το οποίο βασίζεται σε αποχρώσεις-ενδείξεις. Εδώ δεν απαιτείται απόδειξη, το λέει ο κανονισμός. Αν δεν υπήρχαν αποχρώσεις-ενδείξεις δεν θα δικαζόταν η ποινική δίκη».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι κατηγορούμενος στη δίκη για τα στημένα, ενώ τώρα ο Ολυμπιακός θα δικαστεί λόγω της εισήγησης της Επιτροπής Δεοντολογίας. Αυτά τα δύο δικαστήρια συνδέονται;

«Μπορεί να καταδικαστεί και στα δύο, μπορεί να αθωωθεί στο ένα και να καταδικαστεί στο άλλο. Ή ακόμα μπορεί να αθωωθεί και στα δύο. Για αυτό κατατέθηκε η εισήγηση γιατί δεν την ενδιαφέρει την ερευνήτρια τι κάνει το ποινικό δικαστήριο».

Τόσο καιρό αυτοί που έστησαν τη σκευωρία κατά του ΠΑΟΚ λένε πως η εισήγηση της ΕΕΑ είναι δεσμευτική, ενώ δεν ήταν! Για την εισήγηση αυτή της Επιτροπής δεοντολογίας αλήθεια τι ισχύει;

«Αυτή η εισήγηση είναι σαν κατηγορητήριο σε ποινική δίκη. Η ερευνήτρια κάνει την έρευνα της και λέει ότι πρέπει να δικαστούν! Στο δικαστήριο θα είναι παρούσα και θα υποστήριξη την εισήγηση της».

Διαβάστε ακόμη...