Χρόνια Πολλά Σωτήρη!

Από paokvolley.gr: Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ εύχεται χαρούμενα γενέθλια, με αγάπη, επιτυχίες και πάνω από όλα Υγεία, στον ακραίο της ομάδας, Σωτήρη Σωτηρίου», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δικέφαλου..
Πηγή: paokvolley.gr
Χρόνια Πολλά Σωτήρη!

Ο έμπειρος αθλητής του ΠΑΟΚ δήλωσε για την ξεχωριστή για αυτό ημέρα τα εξής: «Είναι λίγο περίεργα τα φετινά μου γενέθλια, όπως και για αρκετό κόσμο. Από την πλευρά μου θέλω να ευχηθώ σε όλους Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά με Υγεία πάνω από όλα, σε όλον τον κόσμο!!!

Η γυναίκα μου και εγώ "μένουμε σπίτι" και θεωρώ ότι έχουμε προστατέψει την οικογένεια μας και όλους τους συνανθρώπους μας, τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας, όπως πρέπει και θα το κάνουμε για όσο καιρό χρειαστεί. Εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ώστε να ολοκληρωθεί, όπως πρέπει, μέσα στα γήπεδα.

Καλή συνέχεια στην προσπάθεια και Υγεία σε όλο τον κόσμο!!!»

Ο Σωτήρης Σωτηρίου ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Δικεφάλου που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην αγωνιστική περίοδο 2016-17. Συνολικά, στην καριέρα του έχει πανηγυρίσει 4 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα, 2 σούπερ καπ και 1 λιγκ καπ.

Διαβάστε ακόμη...