«Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com:Ο κεντρικός και μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, μίλησε στο INPAOK, για τον τραυματισμό του και σε ποιο στάδιο είναι η αποκατάστασή του, για το αν έχει επαφές με τους αθλητές που βρίσκονται στον ΠΑΣΑΠ και τι σκέφτονται για την συνέχεια της σεζόν, για την κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη με τον κορονοϊό, για το μέλλον του, αλλά έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο για το τι να κάνει τις μέρες της καραντίνας.
Πηγή: inpaok.com
«Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε αποκλειστικά στο INPAOK:

Για τον τραυματισμό του και σε ποιο στάδιο βρίσκεται:

«Η αποκατάσταση μου συνεχίζεται κανονικά, είμαι στον τέταρτο μήνα και όλα πηγαίνουν καλά. Είμαι στη φάση της ενδυνάμωσης ώστε να φτάσω σε ένα επιθυμητό επίπεδο που θα μου επιτρέπει σε λίγο καιρό να ξεκινήσω προπονήσεις».

Για το αν έχει επαφές με αθλητές από τον ΠΑΣΑΠ και τι σκέφτονται για την συνέχεια της σεζόν:

«Άμεση επαφή δεν έχω αλλά ελπίζω πως θα κάνουν ότι μπορούν για να διασφαλίσουν τα συμφέροντά των αθλητών σε αυτή τη δύσκολη φάση που περνάμε.

Πιστεύω πώς αν και υπάρχουν πολλές δυσκολίες θα πρέπει να εξαντληθούν τα περιθώρια για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Αυτό βέβαια εφόσον το επιτρέψουν, σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, οι συνθήκες για τη διασφάλιση της υγείας».

Για το προσωπικό του μέλλον:

«Αυτό που υπάρχει στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι να ολοκληρώσω επιτυχημένα τη θεραπεία μου και να βγει η δουλειά που έκανα όλο αυτό το διάστημα ώστε να επιστρέψω στο γήπεδο δυνατός και καλύτερος από πριν.

Από εκεί και πέρα αγωνιστικά για τη νέα χρόνια δεν έχει συζητηθεί κάτι. Για μένα τον πρώτο λόγο θα τον έχει φυσικά ο ΠΑΟΚ. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, γιατί διοίκηση και κόσμος με έχουν στηρίξει πολύ όλα αυτά τα χρόνια».

Για τον Κορονοϊό:

«Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλο τον κόσμο. Εγώ προσωπικά το αντιμετωπίζω με ψυχραιμία, τηρώ τους κανόνες για τη διασφάλιση της υγείας, περνάω χρόνο με τους δικούς μου και βγαίνω από το σπίτι μόνο για να κάνω τις θεραπείες μου που είναι απαραίτητες».

Τέλος ο κεντρικός του Δικεφάλου έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο για τον ιό:

«Υπομονή και ψυχραιμία και εύχομαι να περάσει όλο αυτό όσο το δυνατό πιο γρήγορα και ανώδυνα».

Διαβάστε ακόμη...