«Έτσι είναι η καραντίνα στην Ελλάδα»

Από inpaok.com: Για την καραντίνα στην Ελλάδα μίλησε, μεταξύ άλλων ο Λέο Ζαμπά σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, Βραζιλίας.
Πηγή: inpaok.com
«Έτσι είναι η καραντίνα στην Ελλάδα»

Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου περιέγραψε στους συμπατριώτες του τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί από τις αρχές, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως βρίσκεται μαζί του στη Θεσσαλονίκη και η μητέρα του.

Όπως ανέφερε ο Βραζιλιάνος , η μητέρα του βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για να τον επισκεφθεί πριν ξεσπάσει ο κορονοϊός, και έτσι δεν ήταν εφικτό να επιστρέψει.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την καραντίνα και το Lock down στην Ελλάδα:

«Βρισκόμαστε σε καραντίνα από τις 6 Μαρτίου. Εδώ είναι όλα κλειστά, λειτουργούν μόνο τα Super market και τα φαρμακεία. Η Θεσσαλονίκη δεν έχει πολλά κρούσματα κορονοϊού, τα περισσότερα είναι στην Αθήνα.

Για το πως μπορεί να βγει από το σπίτι:

«Για να βγούμε από το σπίτι πρέπει πρώτα να στείλουμε ένα SMS στην αστυνομία, και σου στέλνουν μια απάντηση. Αν σε σταματήσουν για έλεγχο πρέπει να το δείξεις, αλλιώς θα δεχθείς πρόστιμο».

Για το αν κρατάει επαφή με την οικογένεια του:
«Η μητέρα μου είναι μαζί μου στην Ελλάδα. Κάποιος έπρεπε να μείνει στο Σάο Πάολο για να διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση, έτσι ο πατέρας μου παραμένει στην Βραζιλία».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...