Τους απασχολεί διαρκώς

Aπό paok24.com: Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ παραμένει στο... κατώφλι της εθνικής Πολωνίας
Πηγή: paok24.com
Τους απασχολεί διαρκώς
Μπορεί η αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο να έχει σταματήσει λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού σε όλο τον πλανήτη, ωστόσο τα τεχνικά τιμ συλλόγων και εθνικών ομάδων δεν σταματούν τη δουλειά.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής Πολωνίας, Γέρζι Μπρζέτσεκ, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του, μέσω τηλεδιασκέψεων αναλύουν τους προσεχείς αντιπάλους της ομάδας τους στις διεθνείς διοργανώσεις που ακολουθούν.

Παράλληλα, βέβαια, τσεκάρουν διαρκώς την λίστα τους με τους παίκτες που έχουν τα φόντα να κληθούν για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα σε επίπεδο ανδρών και φυσικά ένας από αυτούς είναι και ο Κάρολ Σφιντέρσκι του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, μέλος του τιμ της εθνικής Πολωνίας, έχει παρακολουθήσει από κοντά τον επιθετικό του Δικεφάλου να αγωνίζεται και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στις μελλοντικές κλήσεις.

Οι συνεργάτες του Μπρζέτσεκ «τσεκάρουν» τον Πολωνό επιθετικό ακόμη και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αφού τονίζουν πως κάθε ποδοσφαιριστής οφείλει να ακολουθεί το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που του έχουν παραχωρήσει από την ομάδα του, ώστε να βρίσκεται σε ιδανική αγωνιστική ετοιμότητα, όταν οι συνθήκες επιτρέψουν την επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Διαβάστε ακόμη...