«Ο ΠΑΟΚ, το Champions League και η Εθνική Βραζιλίας!»

Από thessports.gr: Για την πρώτη σεζόν στην Ευρώπη, την εμπειρία του Champions League αλλά και το όνειρο της Εθνικής Βραζιλίας, μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Ντούγκλας Αουγκούστο.
Πηγή: thessports.gr
«Ο ΠΑΟΚ, το Champions League και η Εθνική Βραζιλίας!»

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ:

«Νομίζω ότι ήταν μια πολύ κερδοφόρα σεζόν η πρώτη μου στον ΠΑΟΚ. Ήταν δύσκολο στην αρχή, να προσαρμοστώ στο κλίμα και το στυλ παιχνιδιού της ομάδα. Έχω μάθει πολλά σχετικά με την καθημερινότητα, αλλά και με το ποδόσφαιρο. Παίζω σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είχα την δυνατότητα να παίξω στα προκριματικά του Champions League. Ελπίζω ότι θα συνεχίζει η καριέρα μου να εξελίσσεται».

Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων πήγε να σβήσει το όνειρο του Ντούγκλας για παρουσία του στην Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας, μιας και του χρόνου θα ξεπεράσει το όριο των 23 ετών. Ωστόσο η FIFA εξετάζει την αύξηση του ορίου ηλικίας λόγω της κατάστασης, κάτι που θα κάνει τον μέσο του ΠΑΟΚ διαθέσιμο προς επιλογή.

Για την παρουσία του στην Εθνική, ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου είπε :

«Είχα την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας στα φιλικά της Ολυμπιακής ομάδας. Το να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς αγώνες είναι ένα όνειρο. Εάν αλλάξει το όριο ηλικίας θα περιμένω για την κλήση. Ξέρω ότι εξαρτάται από την απόδοση που θα έχω με τον ΠΑΟΚ. Θα κάνω ότι μπορώ για να εκπληρώσω το όνειρο μου και να εκπροσωπήσω την χώρα μου, διεκδικώντας το χρυσό μετάλλιο».

Διαβάστε ακόμη...