Ελπίζουν για… Πρίγιοβιτς οι Σέρβοι!

Από thessports.gr: Οι «περιπέτεια» του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με το «σπάσιμο» της καραντίνας, μετά την επιστροφή του από την Τζέντα στο Βελιγράδι έδωσε νέες ελπίδες στον Ερυθρό Αστέρα που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον πρώην φορ του ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Ελπίζουν για… Πρίγιοβιτς οι Σέρβοι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σέρβικης ιστοσελίδας «Mondo» ο έμπειρος φορ «πλησιάζει αρκετά στον Ερυθρό Αστέρα», με ένα σημαντικό αστερίσκο.

Όπως αναφέρουν: «Ο Πρίγιοβιτς είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τα ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο το μεγάλο εμπόδιο είναι το συμβόλαιο του με την Αλ Ιντιχάντ που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Στο Μαρακανά ελπίζουν ότι οι Σαουδάραβες θα καταγγείλουν την σύμβαση με τον διεθνή επιθετικό μετά την σύλληψη του για την παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας στο Βελιγράδι.

Για μήνες ο Πρίγιοβιτς προσπαθεί να αποχωρήσει από την ομάδα, αφού είναι δυσαρεστημένος από αυτήν. Η Αλ Ιντιχάντ πλήρωσε πριν από ενάμιση χρόνο 10.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Σέρβο επιθετικό, με τον ίδιο να εξασφαλίζει περίπου 6.000.000 τον χρόνο. Μετά την πανδημία του κορονοϊού, ποσό που δεν θα μπορεί να διεκδικήσει στο επόμενο του συμβόλαιο».

Διαβάστε ακόμη...