Αυτοί που... ξεχώρισαν: #16 Παντελής Κωστακίδης!

Απο acpaok.gr: Ο θεσμός της ψήφισης του MVP αθλητή/αθλήτριας της αγωνιστικής εβδομάδας ξεκίνησε και συνεχίστηκε μέχρι την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του κορωναϊού, με απόλυτη επιτυχία.
Πηγή: acpaok.gr
Αυτοί που... ξεχώρισαν: #16 Παντελής Κωστακίδης!

Ο θεσμός αυτός έχει σκοπό να φέρει πιο κοντά τους αθλητές στην... ασπρόμαυρη κοινή γνώμη και από την άλλη να δημιουργήσει κίνητρο στους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με την διακοπή των πρωταθλημάτων να δημιουργηθεί αγωνιστική νηνεμία, ας θυμηθούμε τους 21 έως τώρα νικητές του πετυχημένου αυτού θεσμού.

Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 αναδείχθηκε ο αθλητής του τμήματος χάντμπολ ανδρών, Παντελής Κωστακίδης, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Παντελής Κωστακίδης συνέβαλλε στα μέγιστα στο... μάγκικο διπλό του ΠΑΟΚ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, σημειώνοντας οκτώ τέρματα.

Για τη διάκρισή του ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, ο Παντελής Κωστακίδης, είχε δηλώσει στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ευχαριστώ όλους για αυτή την τιμητική διάκριση. Εύχομαι να είμαι υγιής ώστε να μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει νίκες!».

Διαβάστε ακόμη...