Αυτοί που... ξεχώρισαν: #13 Gisela Betancourt!

Από acpaok.gr: Ο θεσμός της ψήφισης του MVP αθλητή/αθλήτριας της αγωνιστικής εβδομάδας ξεκίνησε και συνεχίστηκε μέχρι την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του κορωναϊού, με απόλυτη επιτυχία.
Πηγή: acpaok.gr
Αυτοί που... ξεχώρισαν: #13 Gisela Betancourt!

Ο θεσμός αυτός έχει σκοπό να φέρει πιο κοντά τους αθλητές στην... ασπρόμαυρη κοινή γνώμη και από την άλλη να δημιουργήσει κίνητρο στους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με την διακοπή των πρωταθλημάτων να δημιουργηθεί αγωνιστική νηνεμία, ας θυμηθούμε τους 21 έως τώρα νικητές του πετυχημένου αυτού θεσμού.

Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών, Gisela Betancourt, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η Κολομβιανή «μπομπέρ» του ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε χατ-τρικ στον αγώνα με τα Τρίκαλα 2011, εκεί όπου οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» επικράτησαν με 9-0.

Στα αξιοσημείωτα, πως η αθλήτρια του Δικεφάλου είχε αναδειχθεί παμψηφεί MVP της αγωνιστικής εβδομάδας.

Για τη διάκρισή της ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Gisela Betancour , είχε δηλώσει στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι τιμή μου να ονομάζομαι MVP της εβδομάδας ανάμεσα σε τόσους ταλαντούχους αθλητές του ΠΑΟΚ. Είμαι ενθουσιασμένη με τον τρόπο τον οποίο ξεκινήσαμε την χρονιά, και επίσης για τη μικρή συμβολή που έδωσα στην ομάδα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τα Τρίκαλα. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με ψήφισαν και αναγνώρισαν τη δουλειά μου. Το εκτιμώ!».

Διαβάστε ακόμη...