Αναβάλλονται επ΄ αόριστον οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας

Από sdna.gr: Την απόφαση να αναβληθούν επ' αόριστον οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας, λόγω κορωνοϊου, πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Πηγή: sdna.gr
Αναβάλλονται επ΄ αόριστον οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας

Την, αναμενόμενη και τυπική, απόφαση να αναβληθούν οι αγώνες - ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, πήρε την Πέμπτη 9/4, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπήρχε, τα παιχνίδια Άρης - ΑΕΚ (1-2 στον πρώτο αγώνα) και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (2-3) ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν το διήμερο 22-23 Απριλίου.

Ο ορισμός όμως, είχε γίνει προ της κρίσης του κορωνοϊού. Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτή τη στιγμή λόγω πανδημίας, αγώνες δεν γίνονται, μέχρι τις 27 Απριλίου υπάρχει η απόφαση για απαγόρευση άσκοπης κυκλοφορίας από την κυβέρνηση αλλά και για το λουκέτο στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

 

Η ΕΕ της ΕΠΟ πήρε απόφαση για αναβολή, επ' αόριστον αφού όλα είναι στον αέρα. Κουβέντα για τον τελικό που είναι προγραμματισμένος για τις 23/5 δεν έγινε, αλλά θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση και αναμένεται να πάρει και αυτόν η... μπάλα.

Διαβάστε ακόμη...