«Αν ήμουν Βιεϊρίνια θα σταματούσα τώρα το ποδόσφαιρο»

Από sdna.gr: Το κεφάλαιο Βιεϊρίνια ανέλυσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου, Κούλης Αποστολίδης, σημειώνοντας πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν συντομότερα το μέλλον της σχέσης του με τον Πορτογάλο.
Πηγή: sdna.gr
«Αν ήμουν Βιεϊρίνια θα σταματούσα τώρα το ποδόσφαιρο»


Όπως είναι ήδη γνωστό, το συμβόλαιο του Αντελίνο Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ εκπνέει το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί εξελίξεις αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «ασπρόμαυρους». Κάτι που για την ώρα δεν προκαλεί... ανησυχία δεδομένου πως τα πάντα έχουν μπει στον «πάγο» λόγω κορωνοϊού και η κοινή συνισταμένη των δύο πλευρών είναι η επιθυμία να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Metropolis FM, ο Κούλης Αποστολίδης υποστήριξε πως είναι η κατάλληλη συγκυρία για τον Πορτογάλο να 'κρεμάσει' τώρα τα παπούτσια του. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως επισήμανε, είναι υποχρέωση του ΠΑΟΚ να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν συντομότερα το μέλλον της σχέσης του με τον Βιεϊρίνια.

«Από πλευράς ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι καταστρώνει ένα συγκεκριμένο σχέδιο, το οποίο από ότι λέγεται θα λειτουργήσει σε διαφορετικές βάσεις όσον αφορά το ρόστερ με στόχο πάντα την κατάκτηση τίτλων. Σε κάθε περίπτωση, όποιους ενδοιασμούς κι αν έχουν στον ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια πρέπει να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Δεν είναι ένας οποιοσδήποτε παίκτης ο Βιεϊρίνια. Δεν πρέπει να αφήσουν το θέμα να διαιωνίζεται.

Από εκεί και πέρα, πάντα είχα την άποψη πως μια εξαιρετική καριέρα αξίζει και ένα εξαιρετικό τέλος. Με δεδομένη την ηλικία του, την προσωπικότητά του, το ότι προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά και το ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον Βιεϊρίνια και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Βιεϊρίνια καλείται να ζυγίσει τα δεδομένα και να αποφασίσει. Εγώ, αν ήμουν Βιεϊρίνια θα σταματούσα τώρα το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...