Αυτοί που... ξεχώρισαν: #11 Νίκος Κοκώνης!

Από acpaok.gr: Ο θεσμός της ψήφισης του MVP αθλητή/αθλήτριας της αγωνιστικής εβδομάδας ξεκίνησε και συνεχίστηκε μέχρι την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του κορωναϊού, με απόλυτη επιτυχία.
Πηγή: acpaok.gr
Αυτοί που... ξεχώρισαν: #11 Νίκος Κοκώνης!

Ο θεσμός αυτός έχει σκοπό να φέρει πιο κοντά τους αθλητές στην... ασπρόμαυρη κοινή γνώμη και από την άλλη να δημιουργήσει κίνητρο στους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με την διακοπή των πρωταθλημάτων να δημιουργηθεί αγωνιστική νηνεμία, ας θυμηθούμε τους 21 έως τώρα νικητές του πετυχημένου αυτού θεσμού.

Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 αναδείχθηκε ο αθλητής του τμήματος χάντμπολ ανδρών, Νίκος Κοκώνης, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η παρουσία του έμπειρου πίβοτ στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη Νίκαιας ήταν καταλυτική, οδηγώντας τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο «διπλό» για το 2019. Μάλιστα, η νίκη της ομάδας μας και η πολύ καλή παρουσία του Νίκου Κοκώνη συνοδεύτηκε και με την συμπλήρωση 1000+5 τερμάτων σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Για τη διάκρισή του ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, ο Νίκος Κοκώνης, είχε δηλώσει στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς για αυτή την διάκριση. Τον συγκεκριμένο τίτλο, θέλω να τον μοιραστώ με όλους τους συμπαίκτες μου, ειδικά με τους Μανώλη Ιωαννίδη, Θοδωρή Πετρίδη, Στάθη Κεσίδη και Κώστα Τσεσμετζίδη, οι οποίοι περνάνε έναν Γολγοθά με τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαν... Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο, υγεία, αγάπη και ευημερία!».

Διαβάστε ακόμη...