«ΠΑΟΚ πρωταθλητής και στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με δικές του δυνάμεις»

Από paok24.com: Ο Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεδιάσκεψη με τον Μάκη Γκαγκάτση και τον Κυριάκος Κυριάκος, στην οποία έγινε ανάλυση της επικαιρότητας, καθώς και όσων συζητήθηκαν στη Σούπερ Λιγκ.
Πηγή: paok24.com
«ΠΑΟΚ πρωταθλητής και στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με δικές του δυνάμεις»

Σε πρώτη φάση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, αναφέρθηκε στους εργαζόμενους, θέλοντας να σιγουρευτεί πως άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και έχουν τις απαραίτητες παροχές και διευκολύνσεις αυτόν τον καιρό, προκειμένου να μείνουν ασφαλείς. «Μας δίνεται η ευκαιρία να δυναμώσουμε τους δεσμούς της οικογένειας και ο ένας δίπλα στον άλλο να βγούμε καλύτεροι και πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επόμενης μέρας» ανέφερε χαρακτηριστικά, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τονίσει, ότι όλοι πρέπει να προσπαθήσουν να βγουν πιο δυνατοί από αυτήν τη δοκιμασία.

Οσο για την επικαιρότητα, μετά την πρόσφατη κουβέντα σε επίπεδο τηλεδιάσκεψης Λίγκας; Ο Σαββίδης ζήτησε τη συνέχεια της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ, τόσο αγωνιστικά όσο και εταιρικά, με το στόχο της αυτάρκειας, να παραμένει. «Ένας ΠΑΟΚ πρωταθλητής και στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις» ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Διαβάστε ακόμη...