Σκέψεις για «ψαλίδι» 30% στα συμβόλαια της Superleague

Από sdna.gr: Τη μείωση των συμβολαίων για σε ποσοστό 30% για διάστημα τριών μηνών, φέρονται έτοιμες να αποφασίσουν οι ομάδες της Superleague.
Πηγή: sdna.gr
Σκέψεις για «ψαλίδι» 30% στα συμβόλαια της Superleague

Όπως έχει ανακοινωθεί από τη Superleague, την Πέμπτη (2/4) θα πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη των 14 ομάδων, όπου θα αποφασιστεί η επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκτός από το θέμα της επανέναρξης των υποχρεώσεων, όπου κανείς φυσικά δεν μπορεί να κάνει ασφαλή εκτίμηση λόγω κορωνοϊού, πρόκειται να συζητηθεί και το τι μέλει γενέσθαι στο οικονομικό κομμάτι, με πολύ πιθανό το ενδεχόμενο των περικοπών.

Πάνω σε αυτό το θέμα έχουν γίνει πολλές διαβουλεύσεις κι έχουν κατατεθεί αρκετές προτάσεις διά περιφοράς τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με τη "Sportday", η πρόταση που φαίνεται να κερδίζει έδαφος στην παρούσα φάση είναι να υπάρξει "ψαλίδι" κατά 30% σε όλα τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών και προπονητών για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο που θεωρείται δεδομένο ότι θα διαρκέσει η αναστολή της αγωνιστικής δράσης.

Στη Λίγκα βέβαια αντιλαμβάνονται πως δεν θα είναι εύκολο να περάσει ένα τέτοιο μέτρο, καθώς θα ακολουθήσουν αντιδράσεις από τους παίκτες και θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με τον ΠΣΑΠ. Εκτιμούν ωστόσο πως είναι μία απόφαση που πρέπει να παρθεί κεντρικά και να αποφασιστεί συνολικά από όλους το ποσοστό των περικοπών κι όχι από μόνη της η κάθε ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...