"Διαζύγιο" Μακ-Κόνιασπορ

Από paok24.com: Ο Ρόμπερτ Μακ, παραχώρησε χθες μία συνέντευξη και περιγράφοντας την κατάσταση στην Τουρκία, δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζεται στη χώρα ο κορωνοϊός.
Πηγή: paok24.com
"Διαζύγιο" Μακ-Κόνιασπορ

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, τόνισε μεταξύ άλλων πως προσπαθεί εδώ και καιρό να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του, που βρίσκεται στην πατρίδα του σε πιο ασφαλές περιβάλλον, ενώ αποκάλυψε πως ήταν ένα βήμα από το να μείνει στο... δρόμο, αφού οι αθλητικές εγκαταστάσεις όπου έμενε μαζί με συμπαίκτες του, επρόκειτο να κλείσουν.

Σήμερα, η Κόνιασπορ ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον Σλοβάκο, κάνοντας λόγο για οικογενειακούς λόγους, με τον Μακ να επιστρέφει στην πατρίδα του και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

"Ανακοινώνεται η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ρόμπερτ Μακ, που ήρθε στην Κόνιασπορ από τη Ζενίτ. Ο Μακ, ανημέρβσε την ομάδα πως ανησυχεί για την οικογένειά του που βρίσκεται στη Σλοβακίας και ήθελε να είναι μαζί της, σε αυτή την περίοδο, λόγω του κορωνοϊού", αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Τούρκοι στην ανακοίνωσή τους.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...