«Ο Μαρινάκης να σέβεται τη δικαιοσύνη»

Από inpaok.com: Οι μέρες περνούν και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα πλησιάζει. Εκτός από τις ομάδες, προετοιμάζονται και οι αστυνομικές αρχές για το μεγάλο παιχνίδι.
Πηγή: inpaok.com
«Ο Μαρινάκης να σέβεται τη δικαιοσύνη»

Ο εκπρόσωπος των Αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Τσαϊρίδης, μίλησε σε ραδιόφωνο για την ετοιμότητα που υπάρχει, τονίζοντας ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρέπει να σέβεται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης όπως κάνει ο Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά τόνισε: «Όλα θα γίνουν όπως πρέπει, εμείς θα είμαστε στις θέσεις μας και μάθαμε ότι θα έρθουν και διμοιρίες από άλλους όμορους Νομούς για ενίσχυση. Μας λείπουν 4 διμοιρίες από Θεσσαλονίκη, που βρίσκονται στα νησιά στις δομές αλλοδαπών και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για την δύναμη της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη. Την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας θα βρίσκονται πάνω από 500 Αστυνομικοί και για μια ακόμη φορά θα υπάρχουν στρατιές Αστυνομικών για μια αθλητική συνάντηση.

Πέρσι συνέβησαν κάποια γεγονότα με την προσπάθεια που έκανε ο κ. Μαρινάκης να μπει στα αποδυτήρια της Τούμπας. Φέτος έμαθα ότι επισήμως δεν επιτρέπεται η είσοδός του εκεί, άρα θα πρέπει να σέβεται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, όπως τις σέβεται και ο κ. Σαββίδης. Όλοι πρέπει να τις σέβονται».

Διαβάστε ακόμη...