Πάντα στο προσκήνιο το ενδιαφέρον Σαββίδη για Φορταλέζα

Από paok24.com: Το πιθανό ταξίδι του Γιώργου Σαββίδη στη Βραζιλία στο τέλος του μήνα, παραμένει πάντα στο προσκήνιο, όσον αφορά τα διάφορα ρεπορτάζ, στη χώρα του καφέ. Νέο δημοσίευμα σήμερα, φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου της Φορταλέζα, Μαρσέλο Παζ, αλλά και του ατζέντη, Λέο Κορνατσίνι, ο οποίος ασχολείται και αυτός, με το συγκεκριμένο θέμα.
Πηγή: paok24.com
Πάντα στο προσκήνιο το ενδιαφέρον Σαββίδη για Φορταλέζα

Όπως αναφέρει ο συντάκτης, η διάθεση του Σαββίδη είναι για διάφορες επενδύσεις στη Βραζιλία και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, ξεχωρίζοντας μάλιστα τον τομέα του τουρισμού. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, αναμένεται να γίνει συνάντηση με τον πρόεδρο της Φορταλέζα, ο οποίος δήλωσε... «Δε μπορώ να αποφασίσω εγώ την πώληση της ομάδας. Αυτό θα έπρεπε να αλλάξει από τον κανονισμό του Δ.Σ. Αυτό που θα ήταν πιο βιώσιμο και άμεσο θα ήταν κάποια χορηγία ή συνεταιρισμός». Στο κείμενο επίσης, αναφέρεται πως το ενδιαφέρον είναι σε εμβρυακό στάδιο και τη δεδομένη χρονική στιγμή, δείχνει δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν και δηλώσεις του ατζέντη, Λέο Κορνατσίνι, ο οποίος σύμφωνα με το συντάκτη θα βρίσκεται και αυτός στη Βραζιλία, στο τέλος του μήνα για να συμμετάσχει στις συναντήσεις. «Ανέθεσαν μία έρευνα που έδειξε τη Φορταλέζα ως την ομάδα με τη μεγαλύτερη δυνατότητα να είναι αυτό-βιώσιμη. Η σκέψη είναι να υπάρξουν επενδύσεις και σε άλλες περιοχές της χώρας. Το ιδανικό είναι ότι προχωράει για το πρότζεκτ της απόκτησης ενός συλλόγου. Ο Σαββίδης είναι παθιασμένος για το ποδόσφαιρο και καταλαβαίνει ότι το να έχει μια ομάδα θα είναι καλό και για άλλες επιχειρήσεις. Δεν είναι όμως μόνο αυτό, έχει την ιδέα να έχει ένα σύλλογο-δορυφόρο».

Το όλο θέμα, απασχολεί καθημερινά σχεδόν, μερίδα των ΜΜΕ της Βραζιλίας και μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη του...

Διαβάστε ακόμη...