Η διαχείριση Λάμπρου, Mιχάι και Μιχαηλίδη από τον Πορτογάλο

Από sfina.gr: Ο Λάζαρος Λάμπρου ήταν αναμφίβολα η αποκάλυψη στα τελευταία παιχνίδια, αλλά...
Πηγή: sfina.gr
Η διαχείριση Λάμπρου, Mιχάι και Μιχαηλίδη από τον Πορτογάλο

Στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ο 22χρονος διεθνής Έλληνας επιθετικός έμεινε εκτός 18άδας, κάτι που του "έκοψε τα φτερά" όπως ήταν λογικό. Είχε πάρει τα πάνω του τελευταία με τις καλές του εμφανίσεις και τα γκολ που έβαζε, αλλά επανήλθαν στο μυαλό του τα παλιά με τον αποκλεισμό του από την 18άδα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα προτίμησε να έχει στον πάγκο δύο "10άρια" και μάλιστα τους έβαλε και έπαιξαν ασκόπως και μαζί μετά το 2-0 στο ΟΑΚΑ, αποκλείοντας τον Λάμπρου που θα μπορούσε να αποτελέσει μία επιπλέον επιλογή για την ενίσχυση της επίθεσης μαζί με τον Άκπομ, όταν ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Η διαχείριση του Λάμπρου (μία κρύο, μία ζέστη...) είναι προφανώς λανθασμένη από τον Φερέιρα. Ο 41χρονος Πορτογάλος κόουτς προσλήφθηκε μεταξύ άλλων με την λογική του ειδικού ανάδειξης νέων ταλαντούχων παικτών και όχι για να τους "χαντακώνει" όπως κάνει έως τώρα όχι μόνο με τον Λάμπρου, αλλά και με τους Ενέα Μιχάι και Γιάννη Μιχαηλίδη. Αν για παράδειγμα ο Μιχάι δεν παίξει και τώρα που τραυματίσθηκε ο Κρέσπο, γιατί αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Παναιτωλικό έναντι αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ;

Ο Λάμπρου είχε προτάσεις για να φύγει δανεικός στο εξωτερικό τον Ιανουάριο, αλλά έμεινε για να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα και όχι διακοσμητικό, όπως είχε μέχρι πρότινος. Οι νεαροί είναι άλλο ένα θέμα που πρέπει να το δει καλύτερα ο Φερέιρα.

Διαβάστε ακόμη...