«Με τόσα πωλείται ο Σφιντέρσκι»

Από inpaok.com: Τα πολωνικά ΜΜΕ συνεχίζει να απασχολεί ο Κάρολ Σφιντέρσκι, που διανύει μια άκρως παραγωγική χρονιά στην Ελλάδα με την φανέλα του ΠΑΟΚ, κάτι που έχει ανοίξει μεταξύ άλλων και την κουβέντα για το αν θα πρέπει να πάρει την ευκαιρία του στην Εθνική.
Πηγή: inpaok.com
«Με τόσα πωλείται ο Σφιντέρσκι»

Στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος για τον αποτελεσματικό φορ των νταμπλούχων, οι Πολωνοί δημοσιογράφοι στράφηκαν στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Μάριουζ Πιεκάρσκι.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών μίλησε για την επιλογή του πελάτη του να ενταχθεί στον Δικέφαλο πριν από ένα χρόνο, εκτιμώντας μεταξύ άλλων ότι η τιμή πώλησης του Σφιντέρσκι ξεπερνά τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Το βήμα να έρθουμε στον ΠΑΟΚ ήταν καλά μελετημένο. Η μεταγραφή ήταν σημαντική, κόστισε λίγο πάνω από δυο εκατομμύρια ευρώ. Είναι σαφές ότι ο Κάρολ δεν… θάφτηκε στην Ελλάδα. Είναι ένα καλό πρωτάθλημα για να ξεκινήσει την καριέρα του στο εξωτερικό, μετά από τεσσεράμισι χρόνια στην Γιαγκελόνια. Πλέον τον γνωρίζει ένα μεγαλύτερο κοινό, σαν αυτό του ΠΑΟΚ. Είχαμε προτάσεις από την Τζένοα την Αταλάντα και την Φροσινόνε, αλλά τις βάλαμε στην άκρη. Σήμερα, ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να πουλήσει των Σφιντέρσκι για 7-8 εκατομμύρια ευρώ, αλλά για ένα ποσό κοντά στα 10 με 12 εκατομμύρια».

Διαβάστε ακόμη...