Δεν τα κατάφεραν...

Επιστροφή στη Νεάπολη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, εκεί όπου οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» υποδέχθηκαν το Διομήδη Άργους το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου 2020.
Πηγή: acpaok.gr
Δεν τα κατάφεραν...

Έχοντας μόνο την ηθική ικανοποίηση από την αναμέτρηση στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΚ, ο Δικέφαλος υποδέχθηκε το Διομήδη με τους: Aποστόλου, Παλάσκα, Κωστακίδη, Ελευθεριάδη, Τσαναξίδη, Κυπραίο και Λοΐζο, στην αρχική του σύνθεση και με σχήμα άμυνας 6-0. Οι δύο ομάδες, βασιζόμενες στη σκληρή τους άμυνα, πορεύτηκαν ισόπαλες μέχρι το 6-6, οπότε και ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω με 6-10 και 7-10. Οι «ασπρόμαυροι» πάλεψαν δυνατά, ωστόσο, δεν τους δόθηκαν οι κατάλληλες ευκαιρίες, προκειμένου να φέρουν ξανά το παιχνίδι στα "ίσια", με το ημίχρονο να τους βρίσκει πίσω στο σκορ για τρία τέρματα, 12-15.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Δικεφάλου, παρά τις εναλλαγές στο σκορ, κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά στο γκολ, 19-20, χωρίς όμως να τη διατηρήσουν, με τους αντιπάλους να εκμεταλλεύονται και πάλι τις συνθήκες και να ανεβάζουν το δείκτη του σκορ, 19-24, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με 24-29 τελικό σκορ.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, όπου αντιμετωπίζει τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020.

ΠΑΟΚ - Διομήδης Άργους: 24-29

Ημίχρονο: 12-15

Διαβάστε ακόμη...