Συνεχίζονται οι γελοιότητες του ΟΣΦΠ!

Από inpaok.com: Στο κενό έπεσε η προπαγάνδα του Ολυμπιακού περί σχέσεων του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, καθώς η νομική ομάδα του Δικεφάλου αντέκρουσε όλα τα «επιχειρήματα» των Πειραιτωτών, στην εκδίκαση της ΕΕΑ που ολοκληρώθηκε πριν από περίπου δύο ώρες.
Πηγή: inpaok.com
Συνεχίζονται οι γελοιότητες του ΟΣΦΠ!

Οι «ερυθρόλευκοι», γνωρίζοντας φυσικά πως όλα είναι νόμιμα, αλλά έχοντας την ανάγκη για δημιουργία εντυπώσεων, έφτασαν στο σημείο να αναφέρουν ότι ο Ζίβκοβιτς δεν θα έπρεπε να αγωνιστεί στο περσινό Ξάνθη-ΠΑΟΚ, επειδή είχε υπογράψει ήδη στον Δικέφαλο, ενώ προβάλλουν ως επιχείρημα ότι δεν ανακοινώθηκε επίσημα στο σάιτ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ο Βασίλης Φασίδης, την ίδια στιγμή που έχουν σταλεί κανονικά τα έγγραφα της μεταγραφής σε Super League και ΕΠΟ.

Το τελευταίο «επιχείρημα» αφορούσε το γεγονός ότι ο Μελιόπουλος δεν ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο αλλά τον Ιούνιο, ζητώντας μάλιστα και τον λόγο... για τον οποίο ο νεαρός μέσος αγωνίστηκε στην αναμέτρηση των δύο ομάδων. Όπως προκύπτει από τον Δικέφαλο, ένας παίκτης ανακοινώνεται και επίσημα από πλευράς του όταν κάνει προπονήσεις και συμμετέχει με την ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...