Έντονο το ενδιαφέρον για το PAOK TV ενόψει του ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Aπό sdna.gr:Αρκετά αυξημένο είναι το ενδιαφέρον από την Αθήνα και περιοχές της νότιας Ελλάδας για το PAOKTV με... φόντο το αυριανό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Πηγή: sdna.gr
Έντονο το ενδιαφέρον για το PAOK TV ενόψει του ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Το μεγάλο παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ τραβάει το βλέμματα στην 18η αγωνιστική, την ώρα που αυξάνονται και οι αγορές του PAOKTV, που ετοιμάζεται να προβάλει μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μεγάλη κίνηση από Αθήνα και από περιοχές της νότιας Ελλάδας γενικότερα, τόσο για το Pay per view του αυριανού ντέρμπι, όσο και για τα «πακέτα» του PAOK TV που απευθύνονται σε επαγγελματίες.

Οι «ασπρόμαυροι» ετοιμάζονται για ακόμη μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, την ώρα που φυσικά όπως έχει διαμηνύσει ο σύλλογος, θα πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι για παραβάτες και θα υπάρχουν νομικές κυρώσεις.

Την ίδια ώρα όμως, από τον ΠΑΟΚ τονίζουν προς τους ενδιαφερόμενους προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα στο να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μέσα από 16 κάμερες, πως θα πρέπει να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την ηλεκτρονική πρόσβαση στον αυριανό αγώνα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...