«Με εξιτάρει το αήττητο!»

Από inpaok.com: Η παίκτρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Μαρία Χατζηπαρασίδου, μίλησε στο INPAOK, για το φετινό πρωτάθλημα και αν έχει αντίπαλο ο ΠΑΟΚ, για το αν μπορεί ο Δικέφαλος να κατακτήσει το Νταμπλ αήττητο, για την αγαπημένη της στιγμή στο 2019, τι περιμένει το 2020, ενώ έστειλε τις δικές της ευχές στον κόσμο των «ασπρόμαυρων» για το νέο έτος.
Πηγή: inpaok.com
«Με εξιτάρει το αήττητο!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το φετινό πρωτάθλημα και αν ο ΠΑΟΚ έχει αντίπαλο:

«Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και στην έως τώρα πορεία μας έχουμε μόνο νίκες χωρίς προβλήματα! Σημαντικός λόγος φυσικά το ότι είχαμε μπει ήδη σε κλίμα παιχνιδιών από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που είχαμε αντιμετωπίζοντας ανταγωνιστικές ομάδες. Φυσικά και έχει άλλους οκτώ αντιπάλους. Δεν υποτιμάω καμιά ομάδα το οτιδήποτε μπορεί να συμβεί σε ένα πρωτάθλημα. Ότι φαίνεται εύκολο το κάνουμε εμείς να δείχνει. Εγώ με την ομάδα μου προσπαθούμε κάθε φορά για το καλύτερο αποτέλεσμα!»

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει αήττητος το Νταμπλ:

«Το έχω ξανά πει ότι προσωπικά σαν αθλήτρια με εξιτάρει το αήττητο! Δεν γνωρίζω ακόμα αν αυτό φέτος θα επιτευχθεί αλλά ο στόχος είναι ένας, το Νταμπλ και εύχομαι να γίνει γιατί υπάρχει θέληση και πολύ δουλειά».

Για τις στιγμές που ξεχώρισε το 2019, αλλά και για το τι περιμένει από το 2020:

«Χωρίς μεγάλη σκέψη η αγαπημένη μου στιγμή και γενικά περίοδος μέσα στο 2019 ήταν αναμφισβήτητα το Νταμπλ που πήρα με τον ΠΑΟΚ!» Το 2020 εύχομαι υγεία και πολλά πολλά χαμόγελα! Περιμένω να είναι μια εξίσου επιτυχημένη χρόνια και η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».

Τέλος η Μαρία έστειλε τις δικές της ευχές για τη νέα χρονιά:

«Εύχομαι σε όλο τον ΠΑΟΚ υγεία, ευτυχία, χαρά, πολύ αγάπη και επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα. Καλές ασπρόμαυρες γιορτές!»

Διαβάστε ακόμη...