Οι πέντε «ασπρόμαυρες» εκπλήξεις του 2019

Από sdna.gr: Με μια ανάρτηση στο instagram, ο ΠΑΟΚ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να επιλέξει τη... μεγαλύτερη έκπληξη του 2019. Οι πέντε επιλογές του Δικεφάλου αφορούν τους Μίσιτς, Γιαννούλη, Λημνιό, Σφιντέρσκι και Άκπομ.
Πηγή: sdna.gr
Οι πέντε «ασπρόμαυρες» εκπλήξεις του 2019

Το 2019 ήταν αναμφίβολα μια χρονιά ιστορική για τον ΠΑΟΚ. Με αρκετούς πρωταγωνιστές που φρόντισαν να φέρουν τον Δικέφαλο στην κορυφή. Οι «ασπρόμαυροι» αποχαιρετούν μια χρονιά - ορόσημο στην ιστορία τους, με στόχο το 2020 να τους βρει και πάλι στο δρόμο του... νταμπλ.

Φυσικά, στις τάξεις του Δικεφάλου γνωρίζουν πως το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι... Η φετινή κούρσα του πρωταθλήματος τους βρίσκει και πάλι στην πρώτη γραμμή. Αυτή τη φορά, με πέντε ευχάριστες «εκπλήξεις» ή αν προτιμάτε... αποκαλύψεις.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την φετινή παρουσία του Γιόζιπ Μίσιτς; Ο Κροάτης τείνει να εξελιχθεί σε... MVP του Δικεφάλου, μοιάζει βασικός και αναντικατάστατος στο πλάνο του Αμπέλ Φερέιρα και η υπόθεση της ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς που υπάρχει στην περίπτωσή του θεωρείται δεδομένη από τους «ασπρόμαυρους».

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ με έναν προπονητή που αρέσκεται στο να δουλεύει με νέους και γεμάτους προοπτική ποδοσφαιριστές, δεν θα μπορούσε παρά να εκτοεξεύσει τις μετοχές των Γιαννούλη - Λημνιό, οι οποίοι «κούμπωσαν» απόλυτα στο πλάνο του Πορτογάλου, βλέποντας πλέον τα ονόματά τους να φιγουράρουν σε ένα χορό μεταγραφικών σεναρίων.

Στο ίδιο μήκος και ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο άνθρωπος της μιας επαφής. Με νούμερα που φωτογραφίζουν έναν... εκτελεστή. Στην καλύτερη περίοδο της ζωής του, προσωπικά και επαγγελματικά, ο Πολωνός συγκαταλέγεται από τους ιθύνοντες του Δικεφάλου στις αποκαλύψεις της χρονιάς που φεύγει...

Την πεντάδα κλείνει ο άνθρωπος που έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις το τελευταίο διάστημα. Ο άνθρωπος που αποκτήθηκε ως στόπερ αλλά έχει προλάβει να σκοράρει ήδη τέσσερα γκολ. Μπορεί να... άργησε αλλά ο Ίνγκι Ίνγκασον φαίνεται πως ήρθε για να μείνει.

Διαβάστε ακόμη...