«Παίζουμε η μία για την άλλη και όλες για την ομάδα...»

Από acpaok.gr: Έναν δικό της απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και μία ευχή για το νέο έτος, έδωσε στο acpaok.gr η αθλήτρια του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών, Φανή Δοϊρανλή:
Πηγή: acpaok.gr
«Παίζουμε η μία για την άλλη και όλες για την ομάδα...»

Για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη και την κυριαρχία στην Ελλάδα...

«Η πορεία της ομάδας στην Ευρώπη δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο, δείξαμε ανέτοιμες ψυχικά και σωματικά να ανταγωνιστούμε ομάδες τέτοιου βεληνεκούς και φύγαμε χωρίς συγκομιδή βαθμών. Ωστόσο κάναμε την αυτοκριτική μας, δουλέψαμε πολύ, και δείχνουμε ένα φανταστικό πρόσωπο στο πρώτο μισό της σεζόν στο πρωτάθλημα, με το βλέμμα στα επόμενα παιχνίδια της Ευρώπης».

Για το κλιμα στα αποδυτήρια...

«Υπάρχει φοβερό κλίμα στα αποδυτήρια, περνάμε αρκετές ώρες μαζί οπότε υπάρχει δέσιμο μεταξύ μας, παίζουμε η μία για την άλλη και όλες για την ομάδα. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις».

Τι να περιμένουμε από εσένα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, και τι παραπάνω από την ομάδα;

«Η ομάδα δουλεύει καλά μέχρι τώρα και είμαστε ευχαριστημένες από την μέχρι τώρα πορεία μας, παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης, θέλουμε να βλέπουμε εξέλιξη από παιχνίδι σε παιχνίδι και στο τέλος να κάνουμε τον απολογισμό μας. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιώνω τις αδυναμίες μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στοχους της».

Για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου και την προβολή που αρχίζει να παίρνει η ομάδα στα social media...

«Είναι σημαντική η επίδραση των social media στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών, ίσως είναι κάτι που έπρεπε να γίνει αρκετό καιρό πριν, γιατί η προσπάθεια και οι κοποι μας έμειναν για αρκετά χρόνια στην αφάνεια. Ελπίζω η προβολή αυτή να παρακινήσει κάποιες ΠΑΕ να δημιουργήσουν γυναικείες ομάδες και το πρωτάθλημα να αποκτήσει μία πιο επαγγελματική υπόσταση».

Ευχές στον κόσμο για τις γιορτές...

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και του χρόνου να έχουν πετύχει όλοι τους στόχους που θέτουν για το νέο έτος».

Διαβάστε ακόμη...