«Θα μου λείψουν όλα»

Από inpaok.com:Ο Μανώλης Παπακώστας αναχωρεί από την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ για να ενταχθεί στην φημισμένη κλινική του Aspetar, με τον πρώην πλέον επικεφαλής του ιατρικού τμήματος των νταμπλούχων, να αποχαιρετά με μια συγκινητική επιστολή την ομάδα.
Πηγή: inpaok.com
«Θα μου λείψουν όλα»

Σε αυτή ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες, παίκτες, προπονητές, στελέχη και παράγοντες, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η σχέση του με τον Δικέφαλο θα συνεχιστεί, έστω και από απόσταση.

Η δήλωση του Μανώλη Παπακώστα:

«Είναι στιγμές...... ΠΑΟΚ

3,5 χρόνια μετά, 3 κύπελλα, 1 (+1) πρωτάθλημα, 51 αγώνες αήττητοι, αμέτρητοι φίλοι, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ συνεργάτες, φοβερές προσωπικότητες (παίκτες, προπονητές, στελέχη, παράγοντες), απίστευτες χαρές και ελάχιστες απογοητεύσεις....

Και συνεχίζουμε τη σχέση αλλά από λίγο πιο μακριά! Θα μου λείψουν όλα, θετικά και αρνητικά, ευχάριστα και δυσάρεστα, αφού με βοήθησαν να γίνω καλύτερος.

Ξέρω ότι η συμβολή μου εκτιμήθηκε και ότι οι πιο πολλοί χαίρονται με την προσωπική μου ανέλιξη. Από το νέο μου πόστο θα τιμήσω το κοινό μας παρελθόν και θα δώσω την ευκαιρία να εξελιχθεί κι άλλο ο οργανισμός και τα στελέχη του, για να διατηρήσει τη φιλοσοφία που δημιουργήσαμε στο ιατρικό τμήμα.
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη.
Εις το επανιδείν φίλοι

Μανώλης Παπακώστας»

Διαβάστε ακόμη...