Βγαίνει στο μεταγραφικό παζάρι ο ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Ψάχνει τους αντί Ιλίνιχ και αντί-Φαν Ντάικ ο Δικέφαλος
Πηγή: inpaok.com
Βγαίνει στο μεταγραφικό παζάρι ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρώσου ακραίου Ντμίτρι Ιλίνιχ με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν κάνει δικό τους ένα παίκτη τεράστιου βεληνεκούς.

Ωστόσο, έως τώρα ο εν λόγω αθλητής που κατέχει το πιο ακριβό συμβόλαιο στο τμήμα βόλεϊ του Δικεφάλου δεν έχει αποδώσει όσα περίμεναν οι άνθρωποι του «ασπρόμαυρου» ΤΑΠ.

Για αυτό το λόγο ήδη από την πλευρά του ΠΑΟΚ γίνεται προσπάθεια να βρεθεί ένας ακραίος που το όνομα του δημιουργήσει μεν αίσθηση, αλλά θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Μάλιστα, ήδη έχει καταρτιστεί λίστα που αποτελείται από πολύ ποιοτικές περιπτώσεις.

Μία από αυτές είναι και ο Βούλγαρος διεθνής Ροζαλίν Πέντσεφ. Ο εν λόγω παίκτης έχει αγωνιστεί σε Ιταλία και Πολωνία, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Μπολιβάρ.

Επίσης, αναμένεται πως δεν θα ανανεωθεί και το συμβόλαιο του Κάι Φαι Ντάικ, το οποίο ήταν μηνιαίο, και όπως στην περίπτωση του ακραίου, έτσι και σε αυτή του διαγώνιου ο Δικέφαλος έχει καταρτίσει ήδη λίστα.

Ένας από τους παίκτες που εξετάζονται και είναι πολύ ψηλά στη λίστα είναι ο διεθνής Σέρβις, Ντράζεν Λούμποριτς.

Πάντως, τόσο η περίπτωση του Λούμποριτς. όσο και του Πέντσεφ είναι αρκετά δύσκολες, αλλά από την άλλη φαίνεται και η πρόθεση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ που σκοπεύει να φέρει στη Θεσσαλονίκη παίκτες μεγάλης αξίας και ποιότητας

Διαβάστε ακόμη...