Μένει ελεύθερος από την Ζενίτ και ψάχνει ομάδα ο Μακ!

Από thessports.gr:Το καλοκαίρι του 2017 ο Ρόμπερτ Μακ πήρε μια μεταγραφή εξαργυρώνοντας την εξαιρετική του σεζόν με τον ΠΑΟΚ για την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ωστόσο η καριέρα στην Ρωσία δεν φαίνεται ότι εξελίσσεται όπως θα περίμενε ο ίδιος ο Σλοβάκος εξτρέμ.
Πηγή: thessports.gr
Μένει ελεύθερος από την Ζενίτ και ψάχνει ομάδα ο Μακ!

Το συμβόλαιο του με την Ζενίτ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ θα αποχωρήσει αρκετά νωρίτερα από την ρωσική ομάδα.

Μάλιστα υπάρχουν δηλώσεις του άλλοτε παίκτη της Ζενίτ, Ρομάν Σιρόκοφ στην ιστοσελίδα news.sportbox.ru για τον Ρόμπερτ Μακ που ουσιαστικά προαναγγέλλουν την φυγή του από την Αγία Πετρούπολη.

"Μου φάνηκε ότι ο Μακ θα μπορούσε να βοηθήσει την Ζενίτ ως μια εναλλακτική λύση, ωστόσο ο προπονητής και το επιτελείο του γνωρίζει καλύτερα και ξέρει τις δυνατότητες του κάθε παίκτη. Το καλύτερο αυτή την στιγμή για τον Μακ είναι να φύγει από την Ζενίτ τον Γενάρη και δεν αποκλείω να αποχωρήσει με ένα μικρό ποσό ή ακόμα και να μείνει ελεύθερος. Εξακολουθεί να μην παίζει, ακόμα και αν οι Κοκόριν και Μάλκομ είναι εκτός δράσης. Είναι μια επιλογή να φύγει τώρα", είπε μεταξύ άλλων ο Σιρόκοφ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...