«Να αλλάξουμε τη διάθεση και την ενέργεια μας»

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Φάλκο και ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με τους Ούγγρους.
Πηγή: paok24.com
«Να αλλάξουμε τη διάθεση και την ενέργεια μας»
Ο ψηλός του ΠΑΟΚ στάθηκε στην κομβική σημασία της αναμέτρησης, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να δώσει ψυχολογία. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σέντερ του Δικεφάλου:

Για τον αγώνα κόντρα στην Φάλκο: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όσο για το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, η Φάλκο έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια στην έδρα της, και μια νίκη θα μας δώσει ψυχολογία».

Για την ήττα στην Ουγγαρία: «Η Φάλκο είναι μια πολύ καλή ομάδα με αρχές, δεν υποτιμούμε το γεγονός ότι είναι από την Ουγγαρία, είναι πολύ οργανωμένη».

Για όσα διαφορετικά περιμένει να δει: «Θέληση και ενέργεια, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, και θέλουμε να μας δώσει αισιοδοξία και ψυχολογία για την συνέχεια».

Για το αν μεγαλώνει η πίεση ενόψει της απαιτητικής συνέχειας: «Δεν είχαμε εύκολο πρόγραμμα στο πρώτο γύρο, η ομάδα έχει δυνατότητες, πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και να ξεκινήσουμε να παίζουμε καλύτερα εκτός έδρας».

Για την ανάγκη για διάρκεια: «Αυτό βελτιώνεται με προπόνηση και αυτοπεποίθηση, πρέπει να βρούμε την ισορροπία μεταξύ εντός και εκτός έδρας, για να παρουσιαζόμαστε πιο έτοιμοι».

Για τις οδηγίες του Χαραλαμπίδη για το αυριανό παιχνίδι: «Είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει, οπότε πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να είμαστε καλοί στο τρανζίσιον».

Διαβάστε ακόμη...